Giriş Kayıt
Nathan Stevens

Nathan Stevens


Oyuncu

Nathan Stevens, oyuncu.

Serseri Delikanlı (2005), The Cokeville Miracle (2015), (2009) S. Darko (2009), (2016) The Hollow Point (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Oyuncu    

Sıfırın Altında: Dağdaki Mucize
2017 Macera Oyuncu 5.7 3,703
2016 Suç Oyuncu 5.4 4,328
2016 Tarihi Oyuncu 7.2 486
2016 Aksiyon Oyuncu 4.2 1,761
2015 Dram Oyuncu 6.3 3,266
2015 Dram Oyuncu 5.7 408
2015 Dram Oyuncu 5.1 1,761
2014 Dram Oyuncu 5.8 2,955
2012 Aksiyon Oyuncu 6.0 25
2011 Western Oyuncu 5.8 166
2009 Dram Oyuncu 4.0 39
2009 Suç Oyuncu 3.6 12,103

Serseri Delikanlı
2005 Dram Oyuncu 6.2 547
2004 Dram Oyuncu    

Aşk Sarhoşu
2002 Komedi Oyuncu 7.3 126,856

Spor Aşkına
2002 Komedi Oyuncu 7.1 86
2002 Dram Oyuncu 7.0 8,585
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,867) Suits (1,740) The Sinner (1,625) Shameless (1,496) La Casa de Papel (1,335) Fear the Walking Dead (1,306) Castle Rock (1,258) Bodyguard (1,199) Mayans M.C. (1,159) The 100 (1,080)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018