Giriş Kayıt
Nathan Stevens

Nathan Stevens


Oyuncu

Nathan Stevens, oyuncu.

Serseri Delikanlı (2005), The Cokeville Miracle (2015), (2009) S. Darko (2009), (2016) The Hollow Point (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Oyuncu 7.1 13

Sıfırın Altında: Dağdaki Mucize
2017 Macera Oyuncu 5.7 3,941
2016 Suç Oyuncu 5.4 4,426
2016 Tarihi Oyuncu 7.3 920
2016 Aksiyon Oyuncu 4.2 1,821
2015 Dram Oyuncu 6.3 3,372
2015 Dram Oyuncu 5.7 411
2015 Dram Oyuncu 5.1 1,781
2014 Dram Oyuncu 5.8 3,193
2012 Aksiyon Oyuncu 6.1 26
2011 Western Oyuncu 5.6 184
2009 Dram Oyuncu 4.0 40
2009 Suç Oyuncu 3.6 12,205

Serseri Delikanlı
2005 Dram Oyuncu 6.1 572
2004 Dram Oyuncu 7.1 1,161

Aşk Sarhoşu
2002 Komedi Oyuncu 7.3 127,861

Spor Aşkına
2002 Komedi Oyuncu 7.0 96
2002 Dram Oyuncu 7.0 9,134
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018