Giriş Kayıt
Roxy Steven

Roxy Steven


Animasyon, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Roxy Steven, animasyon, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rugratlar Paris'te
2000 Animasyon Çeşitli 6.2 9,750

Masallar Prensi
1994 Animasyon Yapımcı 6.0 18,552
1993 Animasyon Animasyon 6.5 4,393
1992 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 9,090
1991 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.0 2,639
1991 Aile Çeşitli 6.8 2,566
1990 Animasyon Animasyon 6.9 32,751

Küçük Denizkızı
1989 Animasyon Animasyon 7.6 204,913
1987 Animasyon Çeşitli 7.2 4,676

Kara Kazan
1985 Animasyon Animasyon 6.5 26,411
Dizi Altyazıları
Arrow (3,779) Vikings (2,486) The Flash (1,765) Supergirl (1,360) Doctor Who (1,013) Counterpart (866) La Casa de Papel (807) Supernatural (748) Friends (721) The Big Bang Theory (716)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018