Giriş Kayıt
Tom Sternitzke

Tom Sternitzke


Yapım Yöneticisi, Oyuncu, Yapımcı

Tom Sternitzke, yapım yöneticisi, oyuncu, yapımcı.

Başkalarının Hayatı (2006), Liegen lernen (2003), Lila, Lila (2009), Fenster zum Sommer (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Asla Gözlerini Kaçırma
2018 Dram Yapım Yöneticisi 7.5 1,595
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 404
2013 Aksiyon Yapımcı 7.1 1,536
2011 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 529
2011 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 153
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 4,546
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 6.4 930
2009 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 291

Başkalarının Hayatı
2006 Dram Yapım Yöneticisi 8.4 316,386
2005 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 2,841
2003 Komedi Oyuncu
Yapım Yöneticisi
6.8 1,226
2002 Dram Yapım Yöneticisi
Oyuncu
6.9 219
2001 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 7,287
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019