Giriş Kayıt
Rudolph Sternad

Rudolph Sternad (56)


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Rudolph Sternad, 06 Ekim 1906 The Bronx, New York City, New York, ABD doğumlu yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, sanat bölümü.

Kahraman Şerif (1952), Nuremberg Mahkemesi (1961), Çılgın Dünya (1963), Rüzgârın Mirası (1960) gibi yapımlarla biliniyor.

Rudolph Sternad, 23 Nisan 1963 tarihinde (56 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 06 Ekim 1906
Ölüm Tarihi: 23 Nisan 1963
Doğum Yeri: The Bronx, New York City, New York, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kafesteki Kadın
1964 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 2,350

Çılgın Dünya
1963 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.6 33,105
1963 Dram Yapım Tasarımcısı 7.3 2,007
1962 56 Dram Yapım Tasarımcısı 7.2 931

Nuremberg Mahkemesi
1961 55 Dram Yapım Tasarımcısı 8.2 58,271

Rüzgârın Mirası
1960 54 Dram Yapım Tasarımcısı 8.2 22,475

Sahilde
1959 53 Dram Yapım Tasarımcısı 7.3 10,574

Kader Bağlayınca
1958 52 Suç Yapım Tasarımcısı 7.7 10,322

Gurur ve ihtiras
1957 51 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.8 1,971

Bir Yabancı Gibi
1955 49 Dram Yapım Tasarımcısı 6.8 1,319

Denizde isyan
1954 48 Dram Yapım Tasarımcısı 7.8 21,810

Kanlı Hücum
1953 47 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 12,218
1953 47 Aile Yapım Tasarımcısı 6.9 3,308
1953 47 Dram Yapım Tasarımcısı 6.5 404
1952 46 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 979

Kahraman Şerif
1952 46 Dram Yapım Tasarımcısı 8.0 87,879
1952 46 Suç Yapım Tasarımcısı 7.1 1,699
1951 45 Dram Yapım Tasarımcısı 7.3 455
1951 45 Dram Yapım Tasarımcısı 7.5 624
1951 45 Dram Yapım Tasarımcısı 6.7 253
1950 44 Dram Yapım Tasarımcısı 7.6 2,693
1950 44 Dram Yapım Tasarımcısı 7.2 3,350
1950 44 Macera Sanat Yönetmeni 5.7 159

Şampiyon
1949 43 Dram Yapım Tasarımcısı 7.5 2,768
1948 42 Komedi Sanat Yönetmeni 6.5 122
1948 42 Suç Sanat Yönetmeni 6.3 244
1947 41 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 495

İlahlar Sevişiyor
1947 41 Komedi Sanat Yönetmeni 6.4 804
1947 41 Dram Sanat Yönetmeni 7.2 4,613
1945 39 Macera Sanat Yönetmeni 6.1 419
1945 39 Müzikal Sanat Yönetmeni 6.4 576
1943 37 Komedi Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
7.9 4,916
1942 36 Komedi Sanat Bölümü 7.3 2,671
1942 36 Komedi Sanat Bölümü 7.6 6,046

Biricik Aşkım
1942 36 Komedi Sanat Yönetmeni 6.4 455
1941 35 Dram Sanat Yönetmeni 6.6 669
1940 34 Dram Sanat Yönetmeni 6.6 257
1939 33 Dram Sanat Yönetmeni 6.8 391

Süveyş Kahramanları
1938 32 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 522
1938 32 Macera Sanat Yönetmeni 6.1 487
1937 31 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.9 1,550
1937 31 Suç Sanat Yönetmeni 6.7 404
1937 31 Komedi Sanat Yönetmeni 7.1 399
1936 30 Macera Sanat Yönetmeni    
1936 30 Macera Sanat Bölümü 7.2 924
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018