Giriş Kayıt
Rudolph Sternad

Rudolph Sternad (56)


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Rudolph Sternad, 06 Ekim 1906 The Bronx, New York City, New York, ABD doğumlu yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, sanat bölümü.

Kahraman Şerif (1952), Nuremberg Mahkemesi (1961), Çılgın Dünya (1963), Rüzgârın Mirası (1960) gibi yapımlarla biliniyor.

Rudolph Sternad, 23 Nisan 1963 tarihinde (56 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 06 Ekim 1906
Ölüm Tarihi: 23 Nisan 1963
Doğum Yeri: The Bronx, New York City, New York, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kafesteki Kadın
1964 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 2,380

Çılgın Dünya
1963 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.6 33,415
1963 Dram Yapım Tasarımcısı 7.3 2,171
1962 56 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 1,112

Nuremberg Mahkemesi
1961 55 Dram Yapım Tasarımcısı 8.2 58,810

Rüzgârın Mirası
1960 54 Dram Yapım Tasarımcısı 8.2 23,720

Sahilde
1959 53 Dram Yapım Tasarımcısı 7.3 10,646

Kader Bağlayınca
1958 52 Suç Yapım Tasarımcısı 7.7 11,312

Gurur ve ihtiras
1957 51 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.7 2,265

Bir Yabancı Gibi
1955 49 Dram Yapım Tasarımcısı 6.8 1,486

Denizde isyan
1954 48 Dram Yapım Tasarımcısı 7.8 22,069

Kanlı Hücum
1953 47 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 12,945
1953 47 Aile Yapım Tasarımcısı 6.9 3,332
1953 47 Dram Yapım Tasarımcısı 6.5 420
1952 46 Dram Yapım Tasarımcısı 7.0 1,119

Kahraman Şerif
1952 46 Dram Yapım Tasarımcısı 8.0 88,335
1952 46 Suç Yapım Tasarımcısı 7.2 2,207
1951 45 Dram Yapım Tasarımcısı 7.3 556
1951 45 Dram Yapım Tasarımcısı 7.4 753
1951 45 Dram Yapım Tasarımcısı 6.8 339
1950 44 Dram Yapım Tasarımcısı 7.5 3,072
1950 44 Dram Yapım Tasarımcısı 7.2 3,750
1950 44 Macera Sanat Yönetmeni 5.5 199

Şampiyon
1949 43 Dram Yapım Tasarımcısı 7.4 3,105
1948 42 Komedi Sanat Yönetmeni 6.5 131
1948 42 Suç Sanat Yönetmeni 6.4 304
1947 41 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 564

İlahlar Sevişiyor
1947 41 Komedi Sanat Yönetmeni 6.4 920
1947 41 Dram Sanat Yönetmeni 7.2 5,423
1945 39 Macera Sanat Yönetmeni 6.1 440
1945 39 Müzikal Sanat Yönetmeni 6.4 655
1943 37 Komedi Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
7.9 5,075
1942 36 Komedi Sanat Bölümü 7.3 2,763
1942 36 Komedi Sanat Bölümü 7.6 6,162

Biricik Aşkım
1942 36 Komedi Sanat Yönetmeni 6.4 531
1941 35 Dram Sanat Yönetmeni 6.6 730
1940 34 Dram Sanat Yönetmeni 6.6 301
1939 33 Dram Sanat Yönetmeni 6.9 462

Süveyş Kahramanları
1938 32 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 611
1938 32 Macera Sanat Yönetmeni 6.1 579
1937 31 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.9 1,828
1937 31 Suç Sanat Yönetmeni 6.7 471
1937 31 Komedi Sanat Yönetmeni 7.2 479
1936 30 Macera Sanat Yönetmeni 6.6 9
1936 30 Macera Sanat Bölümü 7.1 1,093
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018