Giriş Kayıt
Mark Stern

Mark Stern


Yapımcı, Senarist, Yapım Yöneticisi

Mark Stern, New York City, New York, ABD doğumlu yapımcı, senarist, yapım yöneticisi.

Neverland (2011), (1991) Robin Hood: Hırsızlar Prensi (1991), (2014) Ascension (2014), (2002) Carrie (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yapımcı    
2014 Dram Yapımcı 7.2 16,287
2011 Macera Yapımcı 6.5 9,431
2002 Dram Yapımcı 5.5 8,732
2002 Fantastik Yapımcı 7.3 4,566
2002 Gerilim Yapımcı 4.9 318
1999 Korku Yapımcı
Senarist
7.1 1,422
1998 Korku Yapımcı 5.1 2,384
1998 Western Yapımcı 7.7 1,347
1995 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
Senarist
Çeşitli
7.8 10,178

Robin Hood: Hırsızlar Prensi
1991 Aksiyon Yapımcı 6.9 164,189
Dizi Altyazıları
True Detective (7,413) Shameless (3,562) Vikings (2,950) Inside No. 9 (2,091) Shooter (1,678) Gotham (1,550) The Blacklist (1,179) The Umbrella Academy (1,155) Arrow (971) Star Trek: Discovery (947)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019