Giriş Kayıt
Karen I. Stern

Karen I. Stern


Editör, Editör, Sesler

Karen I. Stern, editör, editör, sesler.

Elm Sokağında Kabus 2 : Freddy' nin İntikamı (1985), Melvin and Howard (1980), Birşey Söyle (1989), (1980) Kızgın Boğa (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Karen Stern
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Suç Editör 8.0 63,439
1996 Aksiyon Editorial Department    
1996 Suç Editör 7.3 3,009
1994 Komedi Editorial Department 4.1 5,980
1993 Dram Editorial Department 6.8 14,144
1993 Dram Editör    
1990 Aksiyon Sesler 6.1 52,175
1990 Dram Editör 6.7 88

Birşey Söyle
1989 Komedi Editorial Department 7.4 74,220
1989 Aile Editör 5.7 421

Haberler
1987 Komedi Editorial Department 7.2 23,629
1987 Belgesel Editorial Department 7.8 986
1986 Aksiyon Sesler 5.7 3,376

Elm Sokağında Kabus 2 : Freddy' nin İntikamı
1985 Korku Editorial Department 5.4 51,667
1985 Aksiyon Sesler 7.2 32,066

Elm Sokağında Kabus
1984 Korku Sesler 7.5 175,678
1983 Komedi Sesler 6.3 6,708

Kızıllar
1981 Biyografi Editorial Department 7.5 18,434

Kızgın Boğa
1980 Biyografi Editorial Department 8.2 276,019
1980 Komedi Editorial Department 6.9 3,797
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,480) Shameless (2,175) Fear the Walking Dead (1,846) Suits (1,652) Castle Rock (1,542) Bodyguard (1,451) La Casa de Papel (1,362) The Sinner (1,200) Mayans M.C. (1,181) The 100 (1,160)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018