Giriş Kayıt
Andrew Sterling

Andrew Sterling


Sesler, Editör, Editör

Andrew Sterling, sesler, editör, editör.

Kanlı Yaz (2014), Bir Avuç Zırvalık (2015), BreadCrumbs (2011), (2008) Mezar Hırsızları (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Andy Sterling
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Sesler 6.9 14

Bir Avuç Zırvalık
2015 Komedi Sesler 6.4 810

Kanlı Yaz
2014 Korku Sesler 5.4 974

Richard'ın Düğünü
2012 Komedi Sesler 6.4 91
2011 Korku Sesler 3.2 747
2010 Komedi Sesler 5.3 9
2009 Komedi Editör 3.4 268

Mezar Hırsızları
2008 Komedi Sesler 6.1 9,993
2008 Korku Sesler 4.5 308
2007 Dram Sesler 2.8 3,509
2007 Suç Sesler 6.2 455
2006 Kısa Metraj Editorial Department    
2006 Belgesel Sesler 7.5 159
2006 Aksiyon Editör
Editorial Department
4.1 860
2002 Dram Editör 6.3 90
1999 Editör
Sesler
6.8 6
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018