Giriş Kayıt
Karen Stephenson

Karen Stephenson


Animasyon

Karen Stephenson, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Prenses Ve Kurbağa
2009 Animasyon Animasyon 7.1 109,690

Ayı Kardeş 2
2006 Animasyon Animasyon 6.2 12,561

Meraklı Maymun
2006 Animasyon Animasyon 6.5 14,539

Tarzan 2
2005 Animasyon Animasyon 5.6 8,344

Mulan 2
2004 Animasyon Animasyon 5.7 19,201
2004 Animasyon Animasyon 6.4 6,781

Peter Pan Varolmayan Ülke'de
2002 Animasyon Animasyon 5.8 16,656
2000 Animasyon Animasyon 5.6 15,441
1998 Animasyon Animasyon 4.9 12,298

Güzel ve Çirkin: Sihirli Yılbaşı
1997 Animasyon Animasyon 6.1 8,087
1996 Animasyon Animasyon 6.4 142,525
1993 Animasyon Animasyon 6.1 12,541

Ördek Şehri: Kayıp Lambanın Sırrı
1990 Animasyon Animasyon 6.9 23,399

Rüzgar Estiğinde
1986 Animasyon Animasyon 7.8 8,926
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019