Giriş Kayıt
Laraine Stephens

Laraine Stephens (77)


Oyuncu

Laraine Evelyn Stine, 24 Temmuz 1941 Oakland, California, ABD doğumlu oyuncu.

40 Guns to Apache Pass (1967), (1968) Hellfighters (1968), (1974) Kadın Polis (1974), (1973) Police Story (1973) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Laraine Evelyn Stine
Doğum Tarihi: 24 Temmuz 1941
Doğum Yeri: Oakland, California, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 Macera Oyuncu 6.6 5,314
1977 Dram Oyuncu    

Kadın Polis
1974 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,336
1973 Oyuncu 7.5 613
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,656
1972 31 Korku Oyuncu    
1968 27 Aksiyon Oyuncu 6.5 4,111
1968 Suç Oyuncu 7.4 4,832
1967 Aksiyon Oyuncu 7.3 2,067
1967 26 Western Oyuncu 5.8 538
1965 24 Dram Oyuncu 6.5 1,409
1965 Western Oyuncu 8.0 368
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,808) Shameless (3,861) Castle Rock (2,869) Bodyguard (2,631) The First (1,832) La Casa de Papel (1,418) Fear the Walking Dead (1,282) The 100 (1,261) A Discovery of Witches (1,076) Friends (1,007)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018