Giriş Kayıt
Jack Stephens

Jack Stephens


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü, Sanat Yönetmeni, Oyuncu

Jack Stephens, sanat bölümü, set dekoratörü, sanat yönetmeni, oyuncu.

Kral Olacak Adam (1975), Uçan otomobil (1968), Pembe Panterin Dönüşü (1975), Pembe Panterin İntikamı (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Misyon
1986 Macera Sanat Bölümü 7.5 51,658
1986 Macera Sanat Bölümü 3.1 4,684
1984 Aksiyon Set Dekoratörü 5.9 1,873

007 James Bond: Ahtapot
1983 Aksiyon Set Dekoratörü 6.6 86,829
1983 Komedi Set Dekoratörü 4.3 5,122

Pembe Panterin izinde
1982 Komedi Set Dekoratörü 4.9 8,814

Temel Reis
1980 Macera Set Dekoratörü 5.2 26,956
1979 Dram Sanat Yönetmeni
Oyuncu
7.3 13,540
1979 Komedi Set Dekoratörü 6.1 14,046

Pembe Panterin İntikamı
1978 Komedi Sanat Bölümü 6.7 18,493

Medusa
1978 Dram Sanat Bölümü 7.0 4,987
1978 Animasyon Sanat Bölümü 6.2 1,112

Lanetliler Gemisi
1976 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 2,314
1976 Macera Sanat Bölümü 7.1 2,273

Kral Olacak Adam
1975 Macera Sanat Bölümü 7.9 40,902

Pembe Panterin Dönüşü
1975 Komedi Sanat Bölümü 7.1 22,832

Şark Ekspresinde Cinayet
1974 Dram Sanat Yönetmeni 7.3 49,795

Kanlı Saltanat
1971 Dram Sanat Bölümü 7.5 11,504

Uçan otomobil
1968 Aile Sanat Bölümü 6.9 37,600
1963 Macera Sanat Yönetmeni 6.4 2,106

İsviçreli Robinson Ailesi
1960 Macera Set Dekoratörü 7.2 12,267
1958 Yapım Tasarımcısı 5.9 66
1951 Dram Sanat Bölümü 8.2 3,956
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,644) Black Mirror (1,775) The 100 (1,768) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,677) Swamp Thing (1,631) The Big Bang Theory (1,334) Vikings (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019