Giriş Kayıt
Jim Stephan

Jim Stephan


Dublör, Kameraman, Oyuncu

Jim Stephan, dublör, kameraman, oyuncu.

No Ordinary Family (2010), One False Move (1992), The Hero (2017), Mambo Kralları (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jim A. Stephan | Jim A. Stephen | Jimmy Stephen |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Babalar Savaşıyor 2
2017 Komedi Dublör 6.0 48,684
2017 Komedi Dublör 6.5 6,817
2017 Komedi Dublör 6.2 293
2016 Aksiyon Dublör 4.2 1,620

Babalar Savaşıyor
2015 Komedi Dublör 6.2 97,136
2014 Komedi Dublör 5.3 1,412

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Dublör 7.3 275,542
2013 Korku Dublör 5.5 3,934

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Dublör 6.5 235,725

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Dublör 7.0 526,357
2012 Komedi Dublör 5.5 19,184

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Dublör 6.6 242,082
2012 Komedi Dublör 6.7 178,006
2011 Macera Dublör 2.6 1,832

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Dublör 8.1 249,507

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Dublör 6.2 366,752

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Dublör 6.1 217,929
2010 Aksiyon Dublör 6.9 15,720

Ölüm Zinciri
2009 Korku Dublör 4.2 4,786

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Dublör 4.5 39,278

Bizim Rock Grubu
2009 Komedi Dublör 6.7 1,803

Soğuk Ölüm
2009 Aksiyon Dublör 5.5 35,572

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Dublör 6.0 365,321

Kayıp Ada
2009 Macera Dublör 5.4 60,623
2008 Aksiyon Dublör 5.0 4,435
2008 Gerilim Dublör 3.7 270

Alvin ve Sincaplar
2007 Animasyon Dublör 5.2 69,449
2007 Aksiyon Dublör 5.3 885
2007 Aksiyon Dublör 8.2 120,897
2007 Aksiyon Dublör 7.1 570,023

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Dublör 7.1 557,431
2007 Komedi Dublör 6.6 28,898

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Dublör 7.3 613,799

Şut ve Gool
2005 Komedi Dublör 5.6 33,936

Gün Batarken
2004 Aksiyon Dublör 6.3 42,364

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Dublör 6.9 285,324
2003 Macera Kameraman 6.9 61,664

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Dublör 8.0 965,629

Ateşli Piliç
2002 Komedi Dublör 5.5 84,817

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Dublör 7.6 470,295

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Dublör 6.0 62,350

Gençlik Hayalleri
2002 Komedi Dublör 6.2 44,952
2002 Suç Dublör 5.3 22,454
2001 Aksiyon Dublör 7.6 42,265
2001 Fantastik Dublör 6.9 234,541

Hayvan
2001 Komedi Dublör
Kameraman
4.8 53,714
2001 Suç Dublör 5.3 695

Doktor Sevgilim
2001 Komedi Dublör 5.2 1,375
2001 Suç Dublör 5.1 383

Ölümsüz
2000 Dram Dublör 7.3 352,926

Görev Mars
2000 Macera Dublör 5.6 67,021

Romeo Ölmeli
2000 Aksiyon Dublör 6.1 63,308

28 Gün
2000 Komedi Dublör 6.0 40,728

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 Animasyon Dublör
Kameraman
4.2 18,353

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Dublör 4.1 42,068

Maskeli Kahraman Zorro
1998 Aksiyon Dublör 6.7 156,781

Melekler Şehri
1998 Dram Dublör 6.7 107,156
1998 Aksiyon Dublör 5.4 7,894

Sel
1998 Aksiyon Dublör 5.8 30,441

Dönüşüm
1997 Suç Dublör 6.4 11,503

Yıldız Çocuk
1997 Macera Dublör 5.4 2,264

Mutlak Güç
1997 Suç Dublör 6.7 46,321

Abbottlar
1997 Dram Dublör 6.4 10,672
1997 Suç Kameraman 6.5 1,092

Çılgın Marslılar
1996 Komedi Dublör 6.3 196,915

Albino Timsah
1996 Suç Dublör 6.1 7,280

Gökdelende Panik
1996 Aksiyon Dublör 2.8 2,175

Büyük Beyaz Yumruk
1996 Komedi Dublör 5.4 8,008

Güç savasçilari
1995 Aksiyon Dublör 5.2 23,457

Tuhaf Günler
1995 Aksiyon Dublör
Kameraman
7.2 62,678
1995 Aksiyon Dublör 5.2 1,445
1995 Gerilim Dublör 5.8 600

Şeytan'ın Şovalyesi
1995 Komedi Dublör 6.7 19,470
1994 Komedi Dublör 6.4 958

Maske
1994 Komedi Dublör 6.9 315,010
1994 Aksiyon Dublör 6.2 9,670
1994 Aksiyon Dublör 4.3 308
1993 Suç Dublör 6.7 47,705

Sivri Kafalar
1993 Komedi Dublör 5.3 47,174

Son Kahraman
1993 Aksiyon Dublör 6.3 125,590
1992 Aksiyon Dublör 4.3 561

Mambo Kralları
1992 Dram Dublör 6.5 4,771

Yaşam Savaşı
1992 Aksiyon Dublör 5.3 13,967
1992 Gerilim Dublör 7.2 8,895

Kanca
1991 Macera Dublör 6.7 214,330
1991 Komedi Dublör
Kameraman
5.6 4,304
1991 Aksiyon Kameraman
Dublör
6.0 6,322
1991 Aksiyon Dublör 4.8 1,852

Şeytan 3
1990 Korku Dublör 6.4 22,006

İlk Kuvvet
1990 Suç Dublör
Kameraman
5.7 3,265

Suçsuz Bir Adam
1989 Aksiyon Dublör 6.4 5,662

Acar Hafiye İş Başında
1989 Komedi Dublör 6.1 18,133

Üç Tatlı Kaçak
1989 Aksiyon Dublör 6.1 9,928

Renkler
1988 Aksiyon Dublör 6.7 22,419

Ay Dansı
1988 Aksiyon Dublör 6.1 14,823

Canavar Kadrosu
1987 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.1 24,584

Teksas Katliamı 2
1986 Komedi Dublör 5.6 24,584

Cinayet Dosyası
1984 Suç Dublör 7.0 15,980
1984 Komedi Dublör 5.8 2,706
1982 Komedi Dublör 5.6 1,277
1982 Komedi Dublör 4.3 30,514
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019