Giriş Kayıt
Hannes Stelzer

Hannes Stelzer (94)


Oyuncu

Hannes Stelzer, 16 Mayıs 1924 doğumlu oyuncu.

Sommer vorm Balkon (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Mayıs 1924
Burcu: Boğa
Boyu: 1.61 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 92 Macera Oyuncu 4.5 82
2013 89 Komedi Oyuncu 5.7 1,096
2010 86 Komedi Oyuncu 6.5 901
2005 81 Dram Oyuncu 7.0 2,661
2000 76 Komedi Oyuncu 5.9 525
1999 Suç Oyuncu 6.3 181
1996 Suç Oyuncu 6.9 27
1994 Suç Oyuncu 5.7 40
1986 Suç Oyuncu 6.4 261
1978 54 Komedi Oyuncu 6.5 316
1975 51 Dram Oyuncu 6.4 41

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,055
Dizi Altyazıları
True Detective (7,378) Vikings (3,784) Shameless (2,658) The Punisher (1,499) The Flash (1,442) Arrow (1,364) Outlander (1,363) The Big Bang Theory (1,301) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019