Giriş Kayıt
Hannes Stelzer

Hannes Stelzer (94)


Oyuncu

Hannes Stelzer, 16 Mayıs 1924 doğumlu oyuncu.

Sommer vorm Balkon (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Mayıs 1924
Burcu: Boğa
Boyu: 1.61 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 92 Macera Oyuncu 4.4 78
2013 89 Komedi Oyuncu 5.7 1,088
2010 86 Komedi Oyuncu 6.5 898
2005 81 Dram Oyuncu 7.0 2,655
2000 76 Komedi Oyuncu 5.9 523
1999 Suç Oyuncu 6.4 176
1996 Suç Oyuncu 6.9 27
1986 Suç Oyuncu 6.4 254
1978 54 Komedi Oyuncu 6.5 311
1975 51 Dram Oyuncu 6.4 41

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,030
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,028) Arrow (1,641) Outlander (1,284) Supernatural (1,138) Better Call Saul (976) The Last Ship (929) La Casa de Papel (926) Titans (909) Doctor Who (816) Kidding (674)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018