Giriş Kayıt
Sean Steinmuller

Sean Steinmuller


Animasyon, Görsel Efekt, Editör

Sean Steinmuller, animasyon, görsel efekt, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram Çeşitli 7.1 538

Ayı Kardeş 2
2006 Animasyon Animasyon 6.2 11,674

Ölüm Çıkmazı
2006 Korku Görsel Efekt 5.1 24,149

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 258,028

Mumya Evi
2005 Korku Görsel Efekt 5.3 106,200

Tarzan 2
2005 Animasyon Animasyon 5.6 7,835
2005 Macera Görsel Efekt 5.8 1,812

Anaconda 2: Lanetli Orkidenin Peşinde
2004 Macera Görsel Efekt 4.6 25,528

Peter Pan Varolmayan Ülke'de
2002 Animasyon Animasyon 5.8 16,018
2001 Animasyon Animasyon 5.9 8,675
2000 Animasyon Animasyon 5.6 14,757

Çılgın Goofy Macerası
2000 Animasyon Animasyon
Editorial Department
6.4 7,969

Aslan Kral 2: Simbanın Onuru
1998 Animasyon Animasyon 6.5 51,750

Güzel ve Çirkin: Sihirli Yılbaşı
1997 Animasyon Animasyon 6.1 7,878

Alaaddin: Cafer'in Dönüşü
1994 Animasyon Animasyon 5.9 22,846
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,417) A Star Is Born (4,884) Bohemian Rhapsody (2,619) Keepers (2,475) Suspiria (2,094) Museo (1,657) Ashes in the Snow (1,402) First Man (1,087) Revenger (1,051) Venom (1,019)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,340) Vikings (4,455) The Flash (1,854) Luther (1,596) The Blacklist (1,331) The Big Bang Theory (1,243) Black Mirror (1,217) Friends (1,034) Peaky Blinders (1,020) La casa de papel (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019