Giriş Kayıt
René Steinke

René Steinke (55)


Oyuncu

René Steinke, 16 Kasım 1963 East Berlin, Doğu Almanya doğumlu oyuncu.

Kobra Takibi (1996) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Kasım 1963
Doğum Yeri: East Berlin, Doğu Almanya
Burcu: Akrep
Boyu: 1.76 m
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.2 29
2015 Dram Oyuncu 7.2 51
2010 Komedi Oyuncu 6.7 308

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,394
1995 32 Dram Oyuncu 6.9 97
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019