Giriş Kayıt
Sigfrit Steiner

Sigfrit Steiner (81)


Oyuncu

Siegfried Albert Steiner, 31 Ekim 1906 Basel, İsviçre doğumlu oyuncu.

Yem (1958) yapımıyla biliniyor.

Sigfrit Steiner, 21 Mart 1988 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Siegfried Albert Steiner
Doğum Tarihi: 31 Ekim 1906
Ölüm Tarihi: 21 Mart 1988
Doğum Yeri: Basel, İsviçre
Diğer Bir İsmi: Siegfrit Steiner | Sigfrid Steiner
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Suç Oyuncu 6.6 1,244
1986 80 Dram Oyuncu 6.3 384
1984 78 Dram Oyuncu 6.9 36
1983 Biyografi Oyuncu 7.9 404

Almanyada Bir Aşk
1983 77 Dram Oyuncu 6.8 294
1981 75 Oyuncu 6.3 7
1978 72 Aksiyon Oyuncu 5.9 999
1977 71 Oyuncu 6.6 28
1977 Suç Oyuncu 6.3 515
1971 65 Oyuncu 7.9 76

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,072
1966 Oyuncu 8.1 24
1960 54 Komedi Oyuncu 6.5 53

Yem
1958 52 Suç Oyuncu 7.8 3,919
1956 50 Komedi Oyuncu 6.1 78
1954 48 Dram Oyuncu 6.9 161
1945 39 Dram Oyuncu 6.7 287
Dizi Altyazıları
True Detective (4,893) Shameless (3,842) Vikings (2,199) Inside No. 9 (1,742) Counterpart (1,523) The Flash (1,502) Project Blue Book (1,440) The Blacklist (1,229) Arrow (1,221) This Is Us (875)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019