Giriş Kayıt
Antonella Stefanucci

Antonella Stefanucci


Oyuncu

Antonella Stefanucci, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Oyuncu 6.7 33
2015 Dram Oyuncu 6.3 285
2007 Biyografi Oyuncu 8.0 284
2004 Suç Oyuncu 5.5 39

Hiç Korkmuyorum
2003 Suç Oyuncu 7.5 13,605
2000 Komedi Oyuncu 6.6 698
1996 Suç Oyuncu 6.1 308
1994 Dram Oyuncu 5.4 134
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,155) Black Mirror (1,754) Swamp Thing (1,709) The Big Bang Theory (1,705) Shingeki no kyojin (1,598) The 100 (1,585) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,304) Vikings (1,285)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019