Giriş Kayıt
Anthony C. Steere

Anthony C. Steere


Dublör, Oyuncu

Anthony C. Steere, dublör, oyuncu.

Açık Tehlike (1994), Wayne'nin Dünyası 2 (1993), 48 Saat Daha (1990), Yeniden Ölmek (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: A.C. Steere | Anthony Charles Steere | Anthony Ste
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kapak Güzeli
2009 Komedi Dublör 5.0 19,909

Sokağın Kralları
2008 Aksiyon Dublör 6.8 102,085

Zafer Yolu
2003 Dram Taşıma Bölümü 7.3 62,827
2001 Komedi Taşıma Bölümü 8.7 109,222

Yol Arkadaşım Bir Fil
1996 Komedi Oyuncu
Taşıma Bölümü
5.6 6,225

Tehdit
1995 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.6 99,996

Açık Tehlike
1994 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.9 80,775

Wayne\'nin Dünyası 2
1993 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 70,947
1993 Gerilim Taşıma Bölümü 5.0 26,172

Gökyüzünde Ateş
1993 Biyografi Taşıma Bölümü 6.5 18,931

Yeniden Ölmek
1991 Gizem Taşıma Bölümü 7.0 24,161

Bir Aşk Dört Nikâh
1991 Komedi Taşıma Bölümü 5.7 4,766

48 Saat Daha
1990 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.8 35,084

İki Erkek Bir Kadın
1989 Dram Taşıma Bölümü 6.8 20,101
1989 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.0 29,280
1988 Komedi Taşıma Bölümü 5.3 18,557
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019