Giriş Kayıt
Helen Steele

Helen Steele


Animasyon

Helen Steele, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayı Kardeş 2
2006 Animasyon Animasyon 6.2 11,973

Tarzan 2
2005 Animasyon Animasyon 5.6 8,005
1996 Animasyon Animasyon 6.4 29,146
1994 Animasyon Animasyon 7.3 7,105

Alaaddin: Cafer'in Dönüşü
1994 Animasyon Animasyon 5.9 23,159
1993 Animasyon Animasyon 6.9 6,753
1991 Animasyon Animasyon 7.6 12,764
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019