Giriş Kayıt
Ioulia Stavridou

Ioulia Stavridou


Kostüm Tasarımcısı, Set Dekoratörü, Sanat Yönetmeni

Ioulia Stavridou, kostüm tasarımcısı, set dekoratörü, sanat yönetmeni.

Ağlayan Çayır (2004), Cennet Batıda (2009), Ola einai dromos (1998), To Mikro Psari (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Julia Stavridou
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Sanat Yönetmeni 5.0 103
2014 Suç Kostüm Tasarımcısı
Set Dekoratörü
7.0 1,542
2012 Komedi Set Dekoratörü 6.0 457

Hiç Kimse
2010 Dram Set Dekoratörü
Kostüm Tasarımcısı
5.9 366
2010 Dram Set Dekoratörü
Kostüm Tasarımcısı
6.3 751

Cennet Batıda
2009 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 2,205
2006 Dram Sanat Yönetmeni
Kostüm Tasarımcısı
6.4 386

False Alarm
2006 Dram Kostüm Tasarımcısı
Set Dekoratörü
6.3 138
2006 Dram Set Dekoratörü
Kostüm Tasarımcısı
6.7 1,131

Ağlayan Çayır
2004 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.9 3,859
2002 Dram 7.0 2,324
2001 Dram Set Dekoratörü
Kostüm Tasarımcısı
6.6 138
1998 Dram Set Dekoratörü
Kostüm Tasarımcısı
7.9 1,644
1987 Biyografi Set Dekoratörü
Kostüm Tasarımcısı
7.0 61
1985 Dram Set Dekoratörü 7.7 578
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019