Giriş Kayıt
Jonathan Stark

Jonathan Stark (67)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Gordon Johnston Stark, 16 Şubat 1952 Erie, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı.

Korku Evi 2 (1987), Komsum Bir Vampir (1985), (1987) Project X (1987), (1992) Mom and Dad Save the World (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Gordon Johnston Stark
Doğum Tarihi: 16 Şubat 1952
Doğum Yeri: Erie, Pennsylvania, ABD
Takma İsmi: John
Burcu: Kova
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 65 Komedi Oyuncu 5.7 11
2011 Komedi Yapımcı 3.3 1,061

Jim'e Göre
2001 Komedi Yapımcı
Senarist
6.4 32,378
1995 Komedi Senarist 4.9 127
1994 Komedi Yapımcı
Senarist
6.2 4,731
1993 Komedi Çeşitli 6.9 34,023
1992 40 Macera Oyuncu 5.3 4,053

Kariyer Fırsatları
1991 39 Komedi Oyuncu 5.9 8,751

Yağmur Adam
1988 36 Dram Oyuncu 8.0 442,818

Şehrin Parlak Işıkları
1988 36 Dram Oyuncu 5.7 6,807

Korku Evi 2
1987 35 Fantastik Oyuncu 5.4 9,235
1987 35 Komedi Oyuncu 6.1 9,562

Komsum Bir Vampir
1985 33 Korku Oyuncu 7.1 53,882

Cheers 1
1982 Komedi Senarist 7.9 43,172
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019