Giriş Kayıt
Terrell Stapp

Terrell Stapp (86)


Sanat Yönetmeni, Animasyon

Terrell Stapp, 24 Eylül 1893 Kentucky, ABD doğumlu sanat yönetmeni, animasyon.

Pamuk Prenses Ve Yedi Cüceler (1937) yapımıyla biliniyor.

Terrell Stapp, 26 Eylül 1979 tarihinde (86 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 24 Eylül 1893
Ölüm Tarihi: 26 Eylül 1979
Doğum Yeri: Kentucky, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uçan Fil Dumbo
1941 48 Animasyon Sanat Yönetmeni 7.3 105,541
1940 47 Animasyon Sanat Yönetmeni 7.8 81,275

Pinokyo
1940 47 Animasyon Sanat Yönetmeni 7.5 114,246
1938 45 Komedi Animasyon 6.6 428

Pamuk Prenses Ve Yedi Cüceler
1937 44 Animasyon Sanat Yönetmeni 7.6 162,098
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,437) American Gods (2,756) This Is Us (2,753) Gotham (2,149) Into the Badlands (2,024) Vikings (1,418) Star Trek: Discovery (1,236) The Flash (1,165) The Blacklist (1,069) The Big Bang Theory (767)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019