Giriş Kayıt
Robert E. Stanton

Robert E. Stanton


Animasyon, Sanat Yönetmeni

Robert E. Stanton, animasyon, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Sanat Yönetmeni 6.2 129

Prenses Ve Kurbağa
2009 Animasyon Animasyon 7.1 106,377

Meraklı Maymun
2006 Animasyon Animasyon 6.5 14,256

Ayı Kardeş
2003 Animasyon Animasyon 6.8 84,394

Lilo Ve Stitch
2002 Animasyon Animasyon 7.2 145,631
1998 Animasyon Çeşitli 7.6 215,226
1995 Animasyon Animasyon 6.7 147,572

Aslan Kral
1994 Animasyon Animasyon 8.5 809,634

Alaaddin
1992 Animasyon Animasyon 8.0 311,231

Güzel Ve Çirkin 3D
1991 Animasyon Animasyon 8.0 380,228
1991 Aile Animasyon 6.8 2,581
1990 Animasyon Animasyon 6.9 33,014

Küçük Denizkızı
1989 Animasyon Animasyon 7.6 206,870

Oliver ve Arkadaşları
1988 Animasyon Animasyon 6.7 38,379
1988 Macera Animasyon 6.9 965
1987 Animasyon Animasyon 7.1 2,093
1987 Animasyon Animasyon 6.5 2,322
1985 Animasyon Animasyon 6.8 4,264
Dizi Altyazıları
True Detective (7,435) Vikings (3,920) Shameless (2,698) The Flash (1,563) The Punisher (1,545) Arrow (1,389) Outlander (1,378) The Big Bang Theory (1,332) Supernatural (1,167) Black Mirror (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019