Giriş Kayıt
Richard Stanley

Richard Stanley (52)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Richard Stanley, 22 Kasım 1966 Fishhook, Güney Afrika doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen.

Lost Soul: The Doomed Journey of Richard Stanley's Island of Dr. Moreau (2014), (2013) Jodorowsky's Dune (2013), (1990) Hardware (1990), (2007) Vampire Diary (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Kasım 1966
Doğum Yeri: Fishhook, Güney Afrika
Diğer Bir İsmi: R Stanley
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.8 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

78/52: Hitchcock'un Duş Perdesi
2017 51 Belgesel Oyuncu 7.3 2,025
2017 51 Korku Senarist 4.7 627
2015 49 Fantastik 5.7 6,943
2014 48 Belgesel Kameraman
Oyuncu
7.5 2,617
2013 47 Belgesel Oyuncu 8.1 18,203
2011 45 Korku Yönetmen
Senarist
5.2 3,621
2009 43 Korku Senarist 4.8 730
2007 41 Dram Oyuncu 4.5 696
2006 40 Korku 4.7 278

İzbe
2006 40 Korku Senarist 5.6 11,895
2003 37 Dram Yapımcı
Yönetmen
Oyuncu
Senarist
6.4 53
2002 36 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
6.8 108
2001 35 Fantastik Oyuncu 6.3 14,698

Dr. Moreau'nun Adası
1996 30 Korku Senarist
Yönetmen
Oyuncu
4.5 28,626

12 Maymun
1995 29 Gizem Oyuncu 8.0 530,735
1992 26 Korku Oyuncu
Senarist
Yönetmen
Çeşitli
6.3 3,987
1990 24 Belgesel Yönetmen
Kameraman
7.0 86
1990 24 Bilim-Kurgu Oyuncu
Yönetmen
Senarist
6.0 11,244
Film Altyazıları
Venom (3,579) A Simple Favor (3,090) Roma (2,517) First Man (2,273) The House with a Clock in Its Walls (1,589) Between Worlds (1,447) Lukas (1,327) The Predator (1,179) Sky Hunter (957) Mowgli (902)
Dizi Altyazıları
Vikings (3,354) Arrow (3,291) Supernatural (2,472) The Flash (2,253) Supergirl (1,732) Counterpart (1,188) La Casa de Papel (1,025) Friends (851) The Big Bang Theory (769) Doctor Who (745)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018