Giriş Kayıt
Aaron Stanford

Aaron Stanford (41)


Oyuncu, Yapımcı

Aaron A. Stanford, 27 Aralık 1976 Westford, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Tepenin Gözleri (2006), Nikita (2010), 12 Maymun (2015), Traveler (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Aaron A. Stanford
Doğum Tarihi: 27 Aralık 1976
Doğum Yeri: Westford, Massachusetts, ABD
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.71 m
9.1 (10 Oy)
  • Currently 182/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (23)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Klinik
2017 41 Gerilim Oyuncu 5.1 4,431
2017 41 Suç Oyuncu 4.4 120
2016 40 Dram Oyuncu 5.0 259

12 Maymun
2015 Macera Oyuncu 7.7 33,150
2010 Aksiyon Oyuncu 7.7 45,629
2009 33 Dram Oyuncu 5.5 233
2009 33 Gerilim Oyuncu 5.2 90
2007 Aksiyon Oyuncu 8.3 4,372

Pasta Yiyenler
2007 31 Dram Oyuncu 6.4 6,413
2007 31 Komedi Oyuncu 6.0 3,239

X-Men: Son Direniş
2006 30 Aksiyon Oyuncu 6.7 436,687

Tepenin Gözleri
2006 30 Korku Oyuncu 6.4 145,350
2006 30 Komedi Oyuncu 5.6 2,379

Sonsuza Dek
2005 29 Komedi Oyuncu 5.8 2,144
2005 29 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.8 425

En Uzun Gece
2004 28 Dram Oyuncu 6.2 1,277
2004 28 Aksiyon Oyuncu 6.6 27,959

Kolay Seks
2003 27 Komedi Çeşitli 4.8 442

X-Men 2
2003 27 Aksiyon Oyuncu 7.5 464,674

25. Saat
2002 26 Suç Oyuncu 7.7 160,369

Hollywoodvari Bir Son
2002 26 Komedi Oyuncu 6.6 23,968
2000 24 Komedi Oyuncu 6.2 5,436
1999 Aksiyon Oyuncu 7.9 8,190
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,120) Supernatural (3,910) Shameless (2,848) The Big Bang Theory (2,554) The Flash (2,512) Better Call Saul (2,399) Arrow (1,841) La Casa de Papel (1,325) Manifest (1,181) Titans (1,137)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018