Giriş Kayıt
Richard Stammers

Richard Stammers


Görsel Efekt, Oyuncu

Richard Stammers, görsel efekt, oyuncu.

The Way We Live Now (2001), The Heart of Me (2002), (2006) Scoop (2006), (2003) Takvim Kızları (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Oyuncu 6.4 1,926

Marslı
2015 Macera Görsel Efekt 8.0 681,028
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,581

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 621,330

Danışman
2013 Suç Görsel Efekt 5.3 92,134
2013 Oyuncu 7.4 3,026
2012 Macera Görsel Efekt 7.0 539,025
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 239,579

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Görsel Efekt 6.7 252,956

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 179,512

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 119,963

Elizabeth: Altın Çağ
2007 Biyografi Görsel Efekt 6.9 62,026

İyi Geceler
2007 Komedi Görsel Efekt 5.8 8,033
2006 Komedi Görsel Efekt 6.7 76,185

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Görsel Efekt 6.6 372,435

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 489,735
2004 Komedi Görsel Efekt 6.3 56,674

Takvim Kızları
2003 Komedi Görsel Efekt 6.9 21,859

Madalyon
2003 Komedi Görsel Efekt 5.2 36,292

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Görsel Efekt 7.4 493,983
2002 Dram Görsel Efekt 6.6 2,197

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Görsel Efekt 7.6 571,271
2001 Dram Görsel Efekt 7.7 2,576
2001 Dram Görsel Efekt 7.2 202
1996 Macera Görsel Efekt 7.0 5,913
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,002) Swamp Thing (1,658) Black Mirror (1,586) The Big Bang Theory (1,496) Shingeki no kyojin (1,484) The 100 (1,388) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,263) Vikings (1,172)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019