Giriş Kayıt
Frederick H. Stahly

Frederick H. Stahly


Sesler

Frederick H. Stahly, sesler.

(2007) Juno (2007), (2010) Hırsızlar Şehri (2010), (2007) Cinayet Gecesi (2007), (2008) Benimle Evlenir Misin? (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Frederick Stahley | Fred Stahley | Frederick Stahl
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pes Etme
2017 Biyografi Sesler 7.0 31,652

Sadakat Yolunda
2017 Biyografi Sesler 7.1 18,256
2015 Suç Sesler 7.8 420,642

Gizemli Gerçek
2015 Gizem Sesler 6.3 36,443
2015 Dram Sesler 5.7 5,990

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Sesler 7.2 330,576

Salak ile Avanak Geri Dönüyor
2014 Komedi Sesler 5.6 116,506

Uyumsuz
2014 Macera Sesler 6.7 394,363

Sevgili Beyaz Irk
2014 Komedi Sesler 6.1 23,104

Şöhret Tepesi
2013 Dram Sesler 3.9 9,744

Chucky'nin Laneti
2013 Korku Sesler 5.7 29,775

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Sesler 7.1 342,541
2013 Aile Sesler 7.0 2,836

Kızıl Şafak
2012 Aksiyon Sesler 5.4 68,892
2012 Kısa Metraj Sesler 7.9 21
2012 Kısa Metraj Sesler 4.2 429

Dikkat Bebek Var
2012 Komedi Sesler 5.7 65,076

Diktatör
2012 Komedi Sesler 6.4 247,077

Senden Önce
2011 Komedi Sesler 6.1 67,050

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Sesler 5.5 249,227

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Sesler 6.1 215,489

Londra Bulvarı
2010 Suç Sesler 6.2 44,293
2010 Biyografi Sesler 5.7 2,715

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Sesler 7.6 318,359

Başımıza Gelenler
2010 Komedi Sesler 6.6 111,253

Tüylü Bela
2010 Komedi Sesler 3.8 14,391

Kurt Adam
2010 Dram Sesler 5.8 96,910

Kaplan Kapanı
2010 Dram Sesler 5.9 5,779

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Sesler 4.9 43,869

Aklı Havada
2009 Dram Sesler 7.4 297,976

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Sesler 5.8 189,749

Teklif
2009 Komedi Sesler 6.7 267,989

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Sesler 6.6 238,661

Direniş
2008 Aksiyon Sesler 7.2 129,041

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Sesler 7.1 196,946

Kartal Göz
2008 Aksiyon Sesler 6.6 165,563

Gizli Gerçekler
2008 Suç Sesler 7.2 33,881

Asla Pes Etme
2008 Aksiyon Sesler 6.6 89,882

Benimle Evlenir Misin?
2008 Komedi Sesler 6.1 142,648
2007 Komedi Sesler 7.5 460,810

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Sesler 7.8 362,261

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Sesler 8.0 575,211

Yangında Kaybettiğimiz Şeyler
2007 Dram Sesler 7.2 26,495

Cinayet Gecesi
2007 Suç Sesler 7.2 166,723

İleri
2007 Aksiyon Sesler 6.2 138,478
2007 Komedi Sesler 5.1 4,438

Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi Sesler 6.7 21,218

Özgürlük Yazarları
2007 Biyografi Sesler 7.5 61,056

300 Spartalı
2006 Aksiyon Sesler 7.7 683,311

İyi Bir Yıl
2006 Komedi Sesler 7.0 81,552

Kralın Tüm Adamları
2006 Dram Sesler 6.2 22,521

Benimle Dans Et
2006 Suç Sesler 6.5 103,019

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Sesler 5.5 125,018

Göl Evi
2006 Dram Sesler 6.8 128,121

Kör Aşk
2006 Komedi Sesler 6.1 11,171

Kutup Macerası
2006 Macera Sesler 7.3 55,879

Ada
2005 Aksiyon Sesler 6.9 285,991

Xxx 2
2005 Aksiyon Sesler 4.4 62,955

Sakin Ol
2005 Komedi Sesler 5.7 64,196
2004 Biyografi Sesler 7.7 125,922

Medusa Darbesi
2004 Aksiyon Sesler 7.8 402,315
2004 Aksiyon Sesler 6.1 226,105
2004 Aksiyon Sesler 8.0 602,715

Ayın Çalışanı
2004 Komedi Sesler 6.2 9,068

Uzak Ülke
2003 Aksiyon Sesler 7.5 61,195

Freddy Jason'a Karşı
2003 Korku Sesler 5.8 101,686

Salak ile Avanak 2
2003 Komedi Sesler 3.4 34,042
2003 Aksiyon Sesler 8.1 888,039

Aşk için Değer
2003 Komedi Sesler 5.2 7,428

Radyo
2003 Dram Sesler 6.9 35,743

Willard'ın Fareleri
2003 Dram Sesler 6.2 16,475

Son Durak 2
2003 Korku Sesler 6.2 137,992

Bağdat'tan Canlı Yayın
2002 Dram Sesler 7.4 4,213

Öldüren Şüphe
2002 Suç Sesler 6.1 23,071

Angelonun Öcü
2002 Aksiyon Sesler 5.3 8,011

Büyük Dalga
2002 Dram Sesler 5.7 28,295
2002 Suç Sesler 7.1 113,865

Gecenin Nefesi
2002 Dram Sesler 6.5 70,496

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Sesler 5.3 136,491

Çılgın Güzel
2001 Dram Sesler 6.5 22,846
2001 Komedi Sesler 6.4 11,376
2001 Aksiyon Sesler 5.9 41,341

Dikey Limit
2000 Aksiyon Sesler 5.9 54,666

Şöhrete Bir Adım
2000 Dram Sesler 7.9 232,445

İş Bitirici
2000 Komedi Sesler 4.8 11,189
2000 Korku Sesler 4.8 16,157

Üçkagitçilar
1999 Komedi Sesler 6.3 9,215

Yarasalar
1999 Gerilim Sesler 3.7 8,985
1999 Dram Sesler 4.8 123
1999 Dram Sesler 5.0 5,089
1999 Komedi Sesler 6.4 616

Seçimler
1999 Komedi Sesler 7.3 82,285
1999 Aksiyon Sesler 4.2 8,284

Rüşvetçi
1999 Aksiyon Sesler 6.0 16,576

Basit Bir Plan
1998 Suç Sesler 7.5 57,457

Sapsız Sanık
1998 Aksiyon Sesler 6.1 21,064
1998 Dram Sesler 6.6 2,478

Hayaletler
1998 Korku Sesler 5.4 18,153

Kumpas
1997 Aksiyon Sesler 5.6 5,309
1997 Komedi Sesler 7.0 6,178
1997 Suç Sesler 6.2 5,367

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Sesler 6.9 124,601

Ani Ölüm
1995 Aksiyon Sesler 5.7 29,473

En İyi Arkadaşım
1995 Dram Sesler 7.7 8,520
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019