Giriş Kayıt
Lisa Stahl

Lisa Stahl (53)


Oyuncu

Lisa Stahl, 19 Mart 1965 Miami, Florida, ABD doğumlu oyuncu.

Yeni Bir Başlangıç (1996) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mart 1965
Doğum Yeri: Miami, Florida, ABD
Diğer Bir İsmi: Carol Stahl | Lisa Stahl-Sullivan | Lisa Stahl Sul
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 34 Belgesel Oyuncu 7.5 328

Hırs Oyunu
1998 33 Dram Oyuncu 5.1 106

Yeni Bir Başlangıç
1996 31 Komedi Oyuncu 7.3 217,165
1995 Aksiyon Oyuncu 5.9 376
1995 Dram Oyuncu 8.5 37
1992 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,767

Av Peşinde
1991 Suç Oyuncu 6.6 1,983
1990 25 Aksiyon Oyuncu 5.6 2,884

Sahil Güvenlik
1989 Dram Oyuncu 5.2 21,936
1985 20 Aksiyon Oyuncu 5.4 7,535
Dizi Altyazıları
Vikings (3,176) Supernatural (3,017) Arrow (2,394) The Flash (1,950) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (934) Counterpart (890) Friends (743) The Protector (727) Black Mirror (662)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018