Giriş Kayıt
Jo Stafford

Jo Stafford (52)


Oyuncu

Jo Elizabeth Stafford, 12 Kasım 1917 Coalinga, California, ABD doğumlu oyuncu.

Usta (2012) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jo Elizabeth Stafford
Doğum Tarihi: 12 Kasım 1917
Doğum Yeri: Coalinga, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Darlene Edwards | The Pied Pipers
Takma İsmi: G.I. Jo
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Komedi 6.0 212

Son Gösteri
1971 Dram 8.1 37,073
1971 Komedi Oyuncu 7.8 1,013

Karanlık Geçit
1947 30 Kara Film Oyuncu 7.6 15,613
1943 26 Komedi Oyuncu 6.9 1,380
1943 26 Komedi Oyuncu 6.4 1,058
1939 22 Komedi Oyuncu 6.7 475
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019