Giriş Kayıt
Aljoscha Stadelmann

Aljoscha Stadelmann


Oyuncu

Aljoscha Stadelmann, Wuppertal, Almanya doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Wuppertal, Almanya
Boyu: 1.81 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 6.2 28
2015 Macera Oyuncu 6.5 476

Ve Perde
2014 Dram Oyuncu 6.7 23,633

Sevimli Hayalet
2013 Aile Oyuncu 5.8 233
2012 Komedi Oyuncu    

Unutulan Ruhlar
2011 Gizem Oyuncu    
2011 Gerilim Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 6.8 1,498

Üzerimizdeki Gökyüzü
2011 Dram Oyuncu 6.8 445
2010 Dram Oyuncu 6.4 964
2010 Biyografi Oyuncu 7.7 9,538
1986 Suç Oyuncu 6.5 234
1981 Suç Oyuncu 6.6 441

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,010
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,692) Shameless (3,969) Bodyguard (2,305) Fear the Walking Dead (1,688) Castle Rock (1,670) Suits (1,480) The First (1,223) La Casa de Papel (1,191) The 100 (1,119) Mayans M.C. (929)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018