Giriş Kayıt
Aljoscha Stadelmann

Aljoscha Stadelmann


Oyuncu

Aljoscha Stadelmann, Wuppertal, Almanya doğumlu oyuncu.

(2014) Ve Perde (2014), (2010) Carlos (2010), (2010) Die kommenden Tage (2010), (2011) Üzerimizdeki Gökyüzü (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Wuppertal, Almanya
Boyu: 1.81 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Oyuncu 6.9 17
2016 Dram Oyuncu 6.2 53
2015 Macera Oyuncu 6.5 498

Ve Perde
2014 Dram Oyuncu 6.7 23,864

Sevimli Hayalet
2013 Aile Oyuncu 5.7 326
2012 Komedi Oyuncu 6.2 50

Unutulan Ruhlar
2011 Gizem Oyuncu 5.3 84
2011 Gerilim Oyuncu 4.2 20
2011 Dram Oyuncu 6.8 1,801

Üzerimizdeki Gökyüzü
2011 Dram Oyuncu 6.7 585
2010 Dram Oyuncu 6.3 1,134
2010 Biyografi Oyuncu 7.7 11,712
1986 Suç Oyuncu 6.4 254
1981 Suç Oyuncu 6.5 558

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,031
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018