Giriş Kayıt
Robert Stadd

Robert Stadd (62)


Görsel Efekt, Yönetmen Asistanı, Kameraman

Robert Stadd, 27 Nisan 1956 doğumlu görsel efekt, yönetmen asistanı, kameraman.

Wyatt Earp (1994), Why We Ride (2013), (2004) Tetikçinin Gecesi (2004), (1997) Yalancı Yalancı (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Nisan 1956
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 62 Aksiyon Görsel Efekt    

Baban Kim?
2017 61 Komedi Görsel Efekt 5.4 9,277

Vurguncular
2016 60 Komedi Görsel Efekt 7.1 140,347
2015 59 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 395
2013 57 Belgesel Görsel Efekt 7.7 587

Felekten Bir Gece 3
2013 57 Komedi Görsel Efekt 5.8 257,565
2012 56 Komedi Görsel Efekt
Yönetmen Asistanı
Kameraman
3.6 523

Felekten Bir Gece Daha
2011 55 Komedi Görsel Efekt 6.5 416,889

Halk Düşmanları
2009 53 Biyografi Görsel Efekt 7.0 253,118

Hız Tutkusu
2007 51 Aksiyon Görsel Efekt 4.0 7,945

Kanun Namına
2006 50 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 100,169

Tetikçinin Gecesi
2004 48 Suç Görsel Efekt 7.5 323,942
2001 45 Biyografi Görsel Efekt 6.8 85,681

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 44 Komedi Görsel Efekt 4.4 43,956

Galaksi Savaşçıları
1999 43 Macera Görsel Efekt 7.3 134,136

Koca Bebek Joe
1998 42 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 25,209

Pamuk Prenses: Bir Korku Masalı
1997 41 Fantastik Görsel Efekt 6.3 8,948

Yalancı Yalancı
1997 41 Komedi Görsel Efekt 6.9 248,734

Çatlak Profesör
1996 40 Komedi Görsel Efekt 5.6 97,565
1996 40 Macera Görsel Efekt 6.5 13,023

Ölümsüz Aşk
1994 38 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 150,348

Maske
1994 38 Komedi Görsel Efekt 6.9 300,163
1994 38 Komedi Görsel Efekt 6.1 8,610
1994 38 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 39,943

Üç Silahşörler
1993 37 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 45,341

Oyuncaklar
1992 36 Komedi Görsel Efekt 5.0 28,504

Sıkı Atışlar
1991 35 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 88,553

Hayat Savunmaya Değer
1991 35 Komedi Görsel Efekt 7.3 14,468
1982 26 Korku Çeşitli 5.8 1,435
Dizi Altyazıları
The 100 (2,940) Castle Rock (2,375) La casa de papel (1,982) Better Call Saul (1,801) Vikings (1,091) The Sinner (1,054) Sharp Objects (1,020) Preacher (1,003) Westworld (895) Friends (886)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018