Giriş Kayıt
Robert Stadd

Robert Stadd (62)


Görsel Efekt, Yönetmen Asistanı, Kameraman

Robert Stadd, 27 Nisan 1956 doğumlu görsel efekt, yönetmen asistanı, kameraman.

Wyatt Earp (1994), Why We Ride (2013), (2004) Tetikçinin Gecesi (2004), (1997) Yalancı Yalancı (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Nisan 1956
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölümcül Makineler
2018 62 Aksiyon Görsel Efekt    

Baban Kim?
2017 61 Komedi Görsel Efekt 5.4 11,750

Vurguncular
2016 60 Komedi Görsel Efekt 7.1 145,131
2015 59 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 479
2013 57 Belgesel Görsel Efekt 7.6 744

Felekten Bir Gece 3
2013 57 Komedi Görsel Efekt 5.8 261,259
2012 56 Komedi Görsel Efekt
Yönetmen Asistanı
Kameraman
3.6 564

Felekten Bir Gece Daha
2011 55 Komedi Görsel Efekt 6.5 421,360

Halk Düşmanları
2009 53 Biyografi Görsel Efekt 7.0 255,684

Hız Tutkusu
2007 51 Aksiyon Görsel Efekt 4.0 8,290

Kanun Namına
2006 50 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 101,158

Tetikçinin Gecesi
2004 48 Suç Görsel Efekt 7.5 327,917
2001 45 Biyografi Görsel Efekt 6.8 86,297

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 44 Komedi Görsel Efekt 4.4 44,433

Galaksi Savaşçıları
1999 43 Macera Görsel Efekt 7.3 135,311

Koca Bebek Joe
1998 42 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 25,405

Pamuk Prenses: Bir Korku Masalı
1997 41 Fantastik Görsel Efekt 6.3 9,092

Yalancı Yalancı
1997 41 Komedi Görsel Efekt 6.9 251,674

Çatlak Profesör
1996 40 Komedi Görsel Efekt 5.6 98,732
1996 40 Macera Görsel Efekt 6.5 13,237

Ölümsüz Aşk
1994 38 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 151,813

Maske
1994 38 Komedi Görsel Efekt 6.9 304,452
1994 38 Komedi Görsel Efekt 6.1 8,717
1994 38 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 40,433

Üç Silahşörler
1993 37 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 45,743

Oyuncaklar
1992 36 Komedi Görsel Efekt 5.0 28,709

Sıkı Atışlar
1991 35 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 89,500

Hayat Savunmaya Değer
1991 35 Komedi Görsel Efekt 7.3 15,164
1982 26 Korku Çeşitli 5.8 1,949
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,149) Origin (3,452) Supernatural (3,165) The Big Bang Theory (3,157) Titans (1,760) Doctor Who (1,753) The Last Ship (1,317) Better Call Saul (1,150) Outlander (1,119) La Casa de Papel (1,050)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018