Giriş Kayıt
Lilith Stabs

Lilith Stabs (50)


Oyuncu

Laurie Wright, 05 Ekim 1968 Buffalo, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Malefic (2003) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Laurie Wright
Doğum Tarihi: 05 Ekim 1968
Doğum Yeri: Buffalo, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Laurie Starr | Laurie A. Wright
Burcu: Terazi
Web Sitesi: |
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 44 Dram Oyuncu 7.3 58
2008 40 Korku Oyuncu 8.7 83
2003 35 Belgesel Oyuncu 6.4 135
2003 35 Korku Oyuncu 3.3 590
1998 Oyuncu 5.8 80
Film Altyazıları
Suspiria (5,324) Hunter Killer (4,774) Ashes in the Snow (3,008) A Star Is Born (2,813) First Man (2,697) Der Hauptmann (1,982) Keepers (1,814) Replicas (1,568) Venom (1,503) Bird Box (1,111)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,458) Vikings (6,970) The Big Bang Theory (2,439) Black Mirror (1,832) Outlander (1,579) Gotham (1,487) Peaky Blinders (1,178) La casa de papel (1,131) Nightflyers (1,080) Friends (1,074)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019