Giriş Kayıt
Julia St. John

Julia St. John (59)


Oyuncu

Julia St. John, 04 Ocak 1960 İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

"The Brittas Empire" (1991) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Ocak 1960
Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Julia St John
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 52 Dram Oyuncu 6.8 48,372

Genç Victoria
2009 49 Biyografi Oyuncu 7.3 54,019
2006 46 Dram Oyuncu 7.5 1,555
2005 45 Komedi Oyuncu 4.2 114
2000 Dram Oyuncu 5.1 945
1992 Suç Oyuncu 7.9 5,553
1991 Komedi Oyuncu 7.7 15
1991 31 Dram Oyuncu 8.7 579
1986 Dram Oyuncu 6.1 2,235
Dizi Altyazıları
Chernobyl (30,208) Game of Thrones (11,132) The 100 (3,331) Black Mirror (2,158) Warrior (2,077) Big Little Lies (1,561) Vikings (1,213) The Big Bang Theory (1,164) Jessica Jones (1,147) The Blacklist (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019