Giriş Kayıt
Steven St. Arnaud

Steven St. Arnaud


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Steven St. Arnaud, yapım yöneticisi, yapımcı.

Chappie (2015), Efsane Avcısı 2 (2006), Yasak Bölge 9 (2009), The Triangle (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Yapımcı 7.5 150
2017 Animasyon Yapımcı 7.3 341
2017 Kısa Metraj Yapımcı 7.3 2,499
2017 Kısa Metraj Yapımcı 7.2 1,972
2017 Kısa Metraj Yapımcı 7.4 3,800
2017 Kısa Metraj Yapımcı 7.4 25
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.8 209,680

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 388,681

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.9 595,446

Kader Taşı
2008 Macera Çeşitli 6.8 3,380

Efsane Avcısı 2
2006 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.2 11,955
2005 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 8,025
2005 Reality-TV Yapım Yöneticisi 7.8 7,713

Gün Batımından Şafağa 3
1999 Korku Çeşitli 4.8 10,136

Günbatımından Şafağa 2
1999 Suç Çeşitli 4.0 14,162
Dizi Altyazıları
Vikings (11,888) True Detective (5,218) The Punisher (4,881) Luther (3,156) The Big Bang Theory (2,869) Supernatural (2,861) Gotham (1,982) Project Blue Book (1,976) The Flash (1,975) The Blacklist (1,801)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019