Giriş Kayıt
Steven St. Arnaud

Steven St. Arnaud


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Steven St. Arnaud, yapım yöneticisi, yapımcı.

Chappie (2015), Efsane Avcısı 2 (2006), Yasak Bölge 9 (2009), The Triangle (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Yapımcı 7.5 123
2017 Animasyon Yapımcı 7.3 311
2017 Kısa Metraj Yapımcı 7.3 2,403
2017 Kısa Metraj Yapımcı 7.2 1,894
2017 Kısa Metraj Yapımcı 7.4 3,671
2017 Kısa Metraj Yapımcı 7.6 16
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.8 207,759

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 385,060

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.9 590,435

Kader Taşı
2008 Macera Çeşitli 6.8 3,342

Efsane Avcısı 2
2006 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.3 11,720
2005 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 7,915
2005 Reality-TV Yapım Yöneticisi 7.8 7,662

Gün Batımından Şafağa 3
1999 Korku Çeşitli 4.8 10,034

Günbatımından Şafağa 2
1999 Suç Çeşitli 4.0 14,046
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018