Giriş Kayıt
André St-Amour

André St-Amour


Sanat Bölümü, Animasyon

André St-Amour, sanat bölümü, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Problem Çocuk
1993 Animasyon Sanat Bölümü 4.3 141
1992 Animasyon Animasyon 7.1 1,350
1991 Animasyon Sanat Bölümü 6.2 514
1987 Animasyon Sanat Bölümü 7.9 26,815

Afacan Dennis
1986 Animasyon Animasyon 6.3 4,144
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,110) Origin (3,285) Supernatural (3,147) The Big Bang Theory (3,137) Doctor Who (1,738) Titans (1,729) The Last Ship (1,293) Better Call Saul (1,128) Outlander (1,099) La Casa de Papel (1,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018