Giriş Kayıt
André St-Amour

André St-Amour


Sanat Bölümü, Animasyon

André St-Amour, sanat bölümü, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Problem Çocuk
1993 Animasyon Sanat Bölümü 4.2 118
1992 Animasyon Animasyon 7.1 1,160
1991 Animasyon Sanat Bölümü 6.3 444
1987 Animasyon Sanat Bölümü 7.9 26,560

Afacan Dennis
1986 Animasyon Animasyon 6.3 3,845
Dizi Altyazıları
Shameless (3,120) The Sinner (2,325) Better Call Saul (2,041) A Discovery of Witches (1,593) Bodyguard (1,548) La Casa de Papel (1,345) Castle Rock (1,334) The 100 (1,263) Suits (1,082) Fear the Walking Dead (1,072)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018