Giriş Kayıt
Tom St. Amand

Tom St. Amand


Görsel Efekt, Özel Efekt, Oyuncu, Animasyon

Tom St. Amand, görsel efekt, Özel efekt, oyuncu, animasyon.

Diğer Bir İsmi: Tom St. Armand
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2018 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 210,814

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 456,173

Bak Şu Köpeğe
2006 Komedi Görsel Efekt 4.4 17,030
2005 Belgesel Oyuncu 8.1 79

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 237,958
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 436

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.9 112,651

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 569,721
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 270,856
2000 Animasyon Özel Efekt 7.9 2,072

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 648,628

Galaksi Savaşçıları
1999 Macera Görsel Efekt 7.3 137,321

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 143,736

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 25,862

Derinlikte Dehşet
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 30,570

Dev Şeftali
1996 Animasyon Animasyon
Çeşitli
6.7 55,895
1995 Belgesel Oyuncu 7.7 512
1993 Macera Görsel Efekt 8.1 775,776

Noel Gecesi Kabusu
1993 Animasyon Görsel Efekt 8.0 266,917
1993 Aksiyon Görsel Efekt 4.0 42,067

Roket Adam
1991 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 48,396
1990 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 75,075

Eyvah Çocuklar Küçüldü
1989 Macera Görsel Efekt 6.3 128,702

Masum Sanık Roger Rabbit
1988 Animasyon Görsel Efekt 7.7 167,467
1988 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 92,425
1987 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 213,184

*Piller dahil degildir
1987 Aile Görsel Efekt 6.6 28,193

Altın Çocuk
1986 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 46,632

Ördek Howard
1986 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 39,390

Koza
1985 Komedi Görsel Efekt 6.7 52,028
1985 Macera Görsel Efekt 5.5 7,458

Indiana Jones ve Lanetli Tapınak
1984 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 401,786

Gremlinler
1984 Komedi Özel Efekt 7.3 176,070

Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü
1983 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 853,063

E.T.
1982 Aile Görsel Efekt 7.9 334,340
1981 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 13,211

Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü
1980 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 1,041,038
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (72,069) Supernatural (3,730) Star Trek: Discovery (2,615) The Flash (2,331) The Big Bang Theory (2,029) Into the Badlands (1,808) Arrow (1,668) Vikings (1,517) This Is Us (1,399) American Gods (1,343)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019