Giriş Kayıt
Warren Sroka

Warren Sroka


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı

Warren Sroka, oyuncu, yönetmen, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Warren Asher Sroka | Warren Stroka
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde
2018 Animasyon Oyuncu 8.7 5,680
2017 Animasyon Oyuncu 6.0 4,362
2017 Aksiyon Çeşitli 7.5 450,922
2016 Aksiyon Çeşitli 7.0 336,606
2016 Animasyon Çeşitli 7.1 109,293

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Çeşitli 6.6 239,841

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 Macera Çeşitli 6.2 87,875

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Çeşitli 6.7 366,972

Prenses Kaguya Masalı
2013 Animasyon Oyuncu 8.1 27,621
2013 Komedi Çeşitli 5.8 8,736

Vazgeçmem Senden
2012 Komedi Çeşitli 6.6 27,167

Otel Transilvanya
2012 Animasyon Oyuncu 7.1 198,297

Açlık Oyunları
2012 Macera Çeşitli 7.2 780,098

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Çeşitli 6.3 164,676
2012 Komedi Yönetmen
Yapımcı
Senarist
Oyuncu
6.9 33

Tepedeki Ev
2011 Animasyon Oyuncu 7.5 25,183

Büyük Dövüş
2011 Dram Çeşitli 8.2 394,229
2011 Dram Çeşitli 5.6 71,295

Yaşam Şifresi
2011 Gizem Çeşitli 7.5 440,987

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon Çeşitli 4.7 106,552

Amerikan Pastası Çıplak Yol
2006 Komedi Çeşitli 5.2 59,296

Yürüyen Şato
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 271,866
1998 Animasyon Oyuncu 6.7 10,857

Disney'in Teneffüs Zili
1997 Animasyon Oyuncu 7.9 19,094

Budala Dedektif 2
1995 Macera Oyuncu 6.3 182,941
Dizi Altyazıları
Arrow (3,925) Vikings (2,588) The Flash (1,783) Supergirl (1,410) Doctor Who (1,023) Counterpart (922) La Casa de Papel (813) Supernatural (791) Friends (765) The Big Bang Theory (764)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018