Giriş Kayıt
H. Sridhar

H. Sridhar


Sesler, Müzisyen

H. Sridhar, Chennai, Tamil Nadu, Hindistan doğumlu sesler, müzisyen.

Guru (2007), Nayak: The Real Hero (2001), Rangeela (1995), Kannathil Muthamittal (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

H. Sridhar, 01 Aralık 2008 tarihinde (38 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 01 Aralık 2008
Doğum Yeri: Chennai, Tamil Nadu, Hindistan
Diğer Bir İsmi: H. Shridhar | H. Sridar | Sridhar
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Milyoner
2008 Dram Müzik 8.0 724,180
2008 Aksiyon Müzik 7.3 48,869
2008 Komedi Müzik 4.2 3,472
2008 Macera Sesler 7.2 890
2007 Aksiyon Müzik 7.5 14,437
2007 Dram Sesler 8.0 761
2007 Komedi Sesler 3.9 307
2007 Biyografi Sesler
Müzik
7.8 19,024
2006 Dram Sesler 6.6 1,923
2006 Aksiyon Sesler 7.1 2,093

Sarıya Boya
2006 Komedi Müzik 8.2 96,131

Su
2005 Dram Sesler
Müzik
7.8 13,449
2005 Komedi Sesler 6.8 837
2005 Romantik Sesler 5.3 180
2005 Biyografi Sesler
Müzik
6.7 8,476

Swades: Bizim İnsanımız
2004 Dram Sesler 8.3 71,552
2004 Dram Sesler 7.7 2,043
2004 Sesler 6.3 275
2003 Komedi Sesler 7.3 3,129
2002 Dram Sesler 6.9 6,059
2002 Dram Sesler 5.6 1,594
2002 Biyografi Müzik 8.1 12,299
2002 Aksiyon Müzik 4.4 1,150
2002 Dram Sesler 8.5 5,805
2001 Dram Sesler 7.8 10,910
2001 Komedi Sesler 8.2 58,710

Lagaan: Evvel Zaman İçinde Hindistan'da
2001 Macera Müzik
Sesler
8.1 89,168
2000 Müzikal Sesler 3.1 480
2000 Aksiyon Sesler 6.9 1,965
1999 Suç Sesler 6.0 496
1999 Fantastik Sesler 5.5 686
1999 Müzikal Sesler 6.2 2,143
1999 Gizem Sesler 7.7 2,774
1999 Aksiyon Sesler 8.0 10,173
1998 Aksiyon Sesler 5.8 2,223
1998 Dram Sesler
Müzik
7.7 23,616
1998 Aksiyon Sesler 8.2 10,981
1998 Sesler 6.7 3,339
1998 Sesler 6.7 921
1997 Aksiyon Sesler 4.8 1,100
1997 Aksiyon Müzik 6.0 793
1997 Aksiyon Sesler 6.0 4,410
1996 Aksiyon Müzik 5.7 1,792
1995 Dram Sesler
Müzik
8.1 9,473
1995 Komedi Sesler
Müzik
7.5 7,677
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,793) Daredevil (2,648) Shameless (2,388) The Flash (2,033) Better Call Saul (1,987) Arrow (1,581) The Big Bang Theory (1,388) La Casa de Papel (1,046) Manifest (951) Black Mirror (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018