Giriş Kayıt
H. Sridhar

H. Sridhar


Sesler, Müzisyen

H. Sridhar, Chennai, Tamil Nadu, Hindistan doğumlu sesler, müzisyen.

Guru (2007), Nayak: The Real Hero (2001), Rangeela (1995), Kannathil Muthamittal (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

H. Sridhar, 01 Aralık 2008 tarihinde (38 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 01 Aralık 2008
Doğum Yeri: Chennai, Tamil Nadu, Hindistan
Diğer Bir İsmi: H. Shridhar | H. Sridar | Sridhar
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Milyoner
2008 Dram Müzik 8.0 729,107
2008 Aksiyon Müzik 7.3 49,580
2008 Komedi Müzik 4.2 3,512
2008 Macera Sesler 7.1 1,121
2007 Aksiyon Müzik 7.5 14,795
2007 Dram Sesler 7.9 871
2007 Komedi Sesler 3.9 308
2007 Biyografi Sesler
Müzik
7.8 19,257
2006 Dram Sesler 6.6 1,939
2006 Aksiyon Sesler 7.2 2,133

Sarıya Boya
2006 Komedi Müzik 8.2 97,239

Su
2005 Dram Sesler
Müzik
7.8 13,508
2005 Komedi Sesler 6.8 841
2005 Romantik Sesler 5.3 180
2005 Biyografi Sesler
Müzik
6.7 8,584

Swades: Bizim İnsanımız
2004 Dram Sesler 8.3 72,229
2004 Dram Sesler 7.8 2,704
2004 Sesler 6.3 277
2003 Komedi Sesler 7.3 3,198
2002 Dram Sesler 6.9 6,091
2002 Dram Sesler 5.6 1,618
2002 Biyografi Müzik 8.1 12,470
2002 Aksiyon Müzik 4.4 1,163
2002 Dram Sesler 8.5 5,931
2001 Dram Sesler 7.8 11,173
2001 Komedi Sesler 8.2 59,282

Lagaan: Evvel Zaman İçinde Hindistan'da
2001 Macera Müzik
Sesler
8.1 90,002
2000 Müzikal Sesler 3.1 518
2000 Aksiyon Sesler 6.9 1,985
1999 Suç Sesler 6.0 499
1999 Fantastik Sesler 5.5 771
1999 Müzikal Sesler 6.2 2,177
1999 Gizem Sesler 7.7 2,816
1999 Aksiyon Sesler 8.0 10,605
1998 Aksiyon Sesler 5.8 2,259
1998 Dram Sesler
Müzik
7.7 23,825
1998 Aksiyon Sesler 8.2 11,127
1998 Sesler 6.7 3,387
1998 Sesler 6.7 1,139
1997 Aksiyon Sesler 4.8 1,105
1997 Aksiyon Müzik 6.0 809
1997 Aksiyon Sesler 6.0 4,454
1996 Aksiyon Müzik 5.7 1,813
1995 Dram Sesler
Müzik
8.1 9,630
1995 Komedi Sesler
Müzik
7.5 7,808
Film Altyazıları
A Simple Favor (4,228) Venom (3,912) First Man (1,766) The Predator (1,222) Between Worlds (1,131) Mowgli (1,044) Roma (856) Sky Hunter (781) Lukas (757) Mission: Impossible - Fallout (731)
Dizi Altyazıları
Arrow (4,344) Vikings (3,073) The Flash (2,171) Supergirl (1,559) Doctor Who (1,095) Supernatural (1,084) Counterpart (1,036) La Casa de Papel (929) Friends (865) The Big Bang Theory (863)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018