Giriş Kayıt
Mick Spitalnick

Mick Spitalnick


Kameraman, Yapımcı

Mick Spitalnick, kameraman, yapımcı.

Telenovela (2015), Cane (2007), Close to Home (2007), Jonas (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kameraman 4.1 2,439
2016 Komedi Kameraman 7.6 22,134
2016 Komedi Kameraman 7.7 8,273
2015 Komedi Kameraman 6.9 2,883
2012 Aksiyon Kameraman 6.4 2,360
2012 Komedi Kameraman 6.1 31
2012 Komedi Kameraman 7.3 31,137
2011 Komedi Kameraman 5.6 1,381
2011 Komedi Kameraman 5.9 534
2011 Komedi Kameraman 3.5 346
2009 Komedi Kameraman 4.7 5,274
2009 Dram Kameraman 7.5 1,662
2007 Dram Kameraman 7.1 1,192
2007 Komedi Kameraman 3.7 463
2007 Dram Kameraman 6.8 1,172

Rehine
2006 Biyografi Kameraman 6.9 94,317
2006 Aksiyon Kameraman 8.0 51,249
2005 Komedi Kameraman 7.6 199,780
2005 Aksiyon Kameraman 7.9 4,097
2005 Aksiyon Kameraman 5.3 953

Halka 2
2005 Korku Kameraman 5.4 83,971

Phil Zaman Yolculuğunda
2004 Macera Kameraman 7.1 6,071

Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı
2004 Aksiyon Kameraman 3.5 20,536
2004 Komedi Kameraman 4.8 4,185

Beyaz Rus
2003 Suç Kameraman 4.6 286
2002 Biyografi Kameraman 5.9 6,556
2002 Yapımcı 6.7 105
2000 Aksiyon Kameraman 4.4 376
Dizi Altyazıları
True Detective (7,086) Vikings (5,692) The Punisher (2,565) Shameless (2,142) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,975) Outlander (1,789) Gotham (1,391) The Blacklist (1,240) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019