Giriş Kayıt
Mick Spitalnick

Mick Spitalnick


Kameraman, Yapımcı

Mick Spitalnick, kameraman, yapımcı.

Telenovela (2015), Cane (2007), Close to Home (2007), Jonas (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kameraman 4.1 2,330
2016 Komedi Kameraman 7.6 21,316
2016 Komedi Kameraman 7.7 8,034
2015 Komedi Kameraman 6.9 2,855
2012 Aksiyon Kameraman 6.4 2,336
2012 Komedi Kameraman 6.1 31
2012 Komedi Kameraman 7.3 30,702
2011 Komedi Kameraman 5.6 1,379
2011 Komedi Kameraman 5.8 473
2011 Komedi Kameraman 3.5 346
2009 Komedi Kameraman 4.6 5,222
2009 Dram Kameraman 7.5 1,656
2007 Dram Kameraman 7.1 1,189
2007 Komedi Kameraman 3.7 459
2007 Dram Kameraman 6.8 1,163

Rehine
2006 Biyografi Kameraman 6.9 93,850
2006 Aksiyon Kameraman 8.0 51,047
2005 Komedi Kameraman 7.6 198,316
2005 Aksiyon Kameraman 7.9 4,084
2005 Aksiyon Kameraman 5.3 950

Halka 2
2005 Korku Kameraman 5.4 83,239

Phil Zaman Yolculuğunda
2004 Macera Kameraman 7.1 5,988

Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı
2004 Aksiyon Kameraman 3.5 20,400
2004 Komedi Kameraman 4.8 4,155

Beyaz Rus
2003 Suç Kameraman 4.6 285
2002 Biyografi Kameraman 5.9 6,487
2002 Yapımcı 6.7 104
2000 Aksiyon Kameraman 4.4 374
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,964) Supernatural (4,368) The Big Bang Theory (3,326) Origin (2,379) Doctor Who (1,280) Better Call Saul (1,267) The Last Ship (1,204) La Casa de Papel (1,203) Arrow (1,064) Friends (1,058)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018