Giriş Kayıt
Joy Spink

Joy Spink


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Joy Spink, yapımcı, yapım yöneticisi.

Annie: A Royal Adventure! (1995), Emma (1996), (1997) Metroland (1997), (1998) Among Giants (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Yapımcı 5.9 59
2000 Suç Yapımcı 7.9 4,338
1998 Romantik Yapımcı 5.9 852

O Yaz
1998 Komedi Yapımcı 7.0 323
1997 Komedi Yapımcı 6.5 3,001
1996 Komedi Yapımcı 6.8 28,118
1995 Aile Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.1 532
1984 Suç 0 6.6 2,375
Dizi Altyazıları
Vikings (5,452) Supernatural (3,907) The Flash (1,582) Outlander (1,289) Arrow (1,257) Titans (1,238) The Big Bang Theory (1,068) Friends (1,055) La Casa de Papel (1,040) The Protector (830)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018