Giriş Kayıt
Otello Spila

Otello Spila


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Otello Spila, kameraman, görüntü yönetmeni.

Teorem (1968), Kral Oidipus (1967), İsyan (1969), Che? (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1981 Dram Kameraman 2.8 582

Fedailer Alayı
1978 Aksiyon Kameraman 6.6 8,227

Dolandırıcılar Kralı
1976 Komedi Kameraman 7.6 2,873
1975 Suç Kameraman 6.8 216
1973 Dram Kameraman 6.2 66
1972 Komedi Kameraman 5.8 3,114

Tarantula'nın Kara Karnı
1971 Korku Kameraman 6.4 2,280
1970 Korku Görüntü Yönetmeni 5.9 678

İsyan
1969 Aksiyon Kameraman 7.4 4,007

Teorem
1968 Dram Kameraman 7.3 10,243

Vahşi Dörtler
1968 Suç Görüntü Yönetmeni 7.2 563

Kral Oidipus
1967 Dram Kameraman 7.5 4,304

Kan ve Gül
1960 Korku Kameraman 6.7 988
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019