Giriş Kayıt
Steve Speirs

Steve Speirs (54)


Oyuncu, Senarist

Steven Roberts, 22 Şubat 1965 Troedyrhiw, near Merthyr Tydfil, Wales, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, senarist.

The Courageous Heart of Irena Sendler (2009), The Baker (2007), Kröd Mändoon and the Flaming Sword of Fire (2009), Big School (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Steven Roberts
Doğum Tarihi: 22 Şubat 1965
Doğum Yeri: Troedyrhiw, near Merthyr Tydfil, Wales, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Stephen Speirs | Steven Speirs | Steven Spiers | S
Burcu: Balık
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.3 39
2016 Komedi Oyuncu 7.4 1,709
2015 50 Komedi Oyuncu 5.7 5,412
2014 49 Komedi Oyuncu 6.5 628
2014 49 Dram Oyuncu 5.7 1,259
2013 48 Komedi Oyuncu 5.9 786
2013 Komedi Oyuncu 6.8 1,463
2012 Komedi Oyuncu
Senarist
8.0 1,428
2011 46 Dram Oyuncu 6.2 1,055
2010 45 Komedi Oyuncu 6.2 18,261
2010 45 Komedi Oyuncu 6.9 18,962
2009 Biyografi Oyuncu 7.3 3,440
2009 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,872

Mürekkep Yürek
2008 43 Macera Oyuncu 6.1 68,161

Zorlu Yolculuk
2008 43 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,570
2008 Komedi Oyuncu 7.6 662
2008 Suç Oyuncu 7.8 404
2007 42 Aksiyon Oyuncu 4.9 367
2007 42 Komedi Oyuncu 6.4 3,277
2006 41 Aksiyon Oyuncu 5.1 116,539

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 41 Aksiyon Oyuncu 7.3 604,914
2006 41 Aksiyon Oyuncu 4.6 2,401
2005 Macera Oyuncu 8.7 181,487
2005 40 Gerilim Oyuncu 6.0 800
2004 39 Komedi Oyuncu 5.2 252

Silahşör
2001 36 Aksiyon Oyuncu 4.8 13,534

Malcolm ile Evlilik
2000 35 Komedi Oyuncu 4.1 101
2000 Dram Oyuncu 5.1 918
2000 35 Komedi Oyuncu 3.6 1,007

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 34 Aksiyon Oyuncu 6.5 643,089

Karmakarışık
1999 34 Biyografi Oyuncu 7.4 10,953
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,470
1998 33 Komedi Oyuncu 4.8 1,905
1998 33 Komedi Oyuncu 6.4 4,168
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,406
Dizi Altyazıları
True Detective (3,429) The Flash (2,352) Shameless (2,056) Vikings (2,039) Star Trek: Discovery (1,718) Project Blue Book (1,660) Counterpart (1,572) Inside No. 9 (1,547) This Is Us (1,140) The Big Bang Theory (1,061)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019