Giriş Kayıt
Ira Spiegel

Ira Spiegel (70)


Sesler, Editör

Ira Allen Spiegel, 03 Eylül 1948 Bedford, Massachusetts, ABD doğumlu sesler, editör.

Baseball (1994), Johnny Suede (1991), The West (1996), American Experience (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ira Allen Spiegel
Doğum Tarihi: 03 Eylül 1948
Doğum Yeri: Bedford, Massachusetts, ABD
Takma İsmi: BB Cavanough
Burcu: Başak
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Sesler 9.1 11,982
2016 68 Komedi Sesler 4.7 431
2016 Belgesel Sesler 7.5 1,039

Kördüğüm
2015 67 Komedi Sesler 6.2 14,308
2015 67 Belgesel Sesler 4.5 312
2015 67 Komedi Sesler 5.5 185
2014 Belgesel Sesler 8.8 1,770
2013 65 Komedi Sesler 5.1 1,690
2013 65 Belgesel Sesler 7.4 1,108
2012 64 Belgesel Sesler 8.4 251

Marina Abramoviç: Sanatçı Aramızda
2012 64 Belgesel Sesler 7.9 5,324
2011 63 Dram Sesler 4.9 263
2011 63 Belgesel Sesler 7.6 656

Suçlu Kim?
2010 62 Komedi Sesler 6.0 17,783

Aşkın Logaritması
2010 62 Komedi Sesler 5.4 3,792
2010 62 Belgesel Sesler 7.2 443
2010 62 Belgesel Sesler 7.6 8,168
2009 61 Dram Sesler 8.1 46
2009 61 Belgesel Sesler 6.4 430
2009 61 Belgesel Sesler 7.6 259
2009 61 Belgesel Sesler 5.5 533
2009 61 Belgesel Sesler 7.1 23
2008 60 Belgesel Sesler 6.9 42
2008 Belgesel Sesler 8.5 561
2008 60 Belgesel Sesler 7.6 52

Arıza Aile
2008 60 Komedi Sesler 6.1 5,136

Tabu
2007 59 Dram Sesler 7.0 11,070
2007 Belgesel Sesler 9.1 4,025
2007 59 Belgesel Sesler 7.1 2,313
2007 59 Belgesel Sesler 7.7 3,235

Benim çocuğum Başarabilir
2007 59 Belgesel Sesler 7.2 3,003

Aşk İçin Cihat
2007 59 Belgesel Sesler 6.5 619
2006 58 Dram Sesler 6.6 11,104
2006 58 Dram Sesler 6.7 1,243

En Sıcak Eyalet
2006 58 Dram Sesler 6.2 2,565

Tehlikeli Masumiyet
2005 57 Dram Sesler 6.7 10,550
2005 57 Komedi Sesler 6.5 855

Son Dilek
2005 57 Komedi Sesler 6.7 3,862
2005 57 Dram Sesler 6.3 1,378
2005 57 Belgesel Sesler 7.7 15,325
2005 57 Komedi Sesler 6.7 2,166
2005 57 Dram Sesler 6.6 2,229
2005 Belgesel Sesler 7.9 4,510
2004 56 Belgesel Sesler 7.3 227

Marie ve Bruce
2004 56 Komedi Sesler 4.7 1,090

Canım Babacığım
2003 55 Belgesel Sesler 7.8 22,392

Annemler Yemeğe Geliyor
2003 55 Komedi Sesler 7.1 19,299
2003 55 Suç Sesler 5.3 604
2003 55 Dram Sesler 7.2 3,131
2003 55 Dram Sesler 6.2 1,835

Bebekler Evi
2003 55 Dram Sesler 6.5 1,980

Dişçilerin Gizli Yaşamları
2002 54 Dram Sesler 6.5 3,258

Düzenbaz Roger
2002 54 Komedi Sesler 7.0 16,362
2002 54 Dram Sesler 6.6 3,313
2002 54 Komedi Sesler 5.1 1,345
2001 53 Dram Sesler 5.1 1,887

Kaset
2001 53 Dram Sesler 7.3 17,687
2001 53 Biyografi Sesler 6.4 1,259
2001 Belgesel Sesler 8.6 1,692
2000 52 Komedi Sesler 6.2 5,531
1999 Belgesel Sesler 7.8 435
1998 50 Belgesel Sesler 7.6 739

Yılan Gözler
1998 50 Suç Sesler 6.0 71,532

Uyanış
1998 50 Komedi Sesler 6.0 3,649

Canudos Savaşı
1997 49 Dram Sesler 7.0 634
1996 48 Biyografi Sesler 6.9 18,257

Skandalın Adı Larry Flynt
1996 48 Biyografi Sesler 7.3 82,389
1996 Belgesel Sesler 8.4 1,427

Para Treni
1995 47 Aksiyon Sesler 5.6 36,481
1994 Belgesel Sesler 9.2 3,325
1994 46 Komedi Sesler 4.2 461

Carlito'nun Yolu
1993 45 Suç Sesler 7.9 185,774

İyi Evlat
1993 45 Dram Sesler 6.4 33,775

Sosyeteden İnsan Manzaraları
1993 45 Komedi Sesler 7.7 39,650

Sevginin Bağladıkları
1993 45 Komedi Sesler 6.8 145,024
1991 43 Belgesel Sesler 7.4 4,809
1991 43 Komedi Sesler 5.8 3,449
1991 43 Komedi Sesler 6.5 3,791
1990 Belgesel Sesler 9.1 11,025

Akıl Hocası
1990 42 Komedi Sesler 6.5 17,537
1989 41 Komedi Sesler 5.6 1,080

Sanık
1988 40 Suç Sesler 7.2 28,895
1988 Belgesel Sesler 8.4 1,375
1988 40 Biyografi Sesler 6.3 1,211
1988 40 Komedi Sesler 5.9 5,581
1987 39 Macera Sesler 4.3 9,619
1985 37 Aksiyon Sesler 5.4 7,846

Amerikan Ninja
1985 37 Aksiyon Sesler 5.4 12,564

Maria'nın Aşkları
1984 36 Dram Sesler
Editorial Department
6.7 2,125
1984 36 Aksiyon Sesler 5.4 12,653
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,181) Black Mirror (1,796) The Big Bang Theory (1,741) Swamp Thing (1,732) The 100 (1,629) Shingeki no kyojin (1,621) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,315) Vikings (1,313)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019