Giriş Kayıt
Bryan Spicer

Bryan Spicer


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Bryan Spicer, yönetmen, yapımcı, oyuncu, yönetmen asistanı.

24 (2001), Castle (2009), Hawaii Five-0 (2010), Ziyaretçiler (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brian Spicer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yapımcı 5.5 5,730

Yüksek Şatodaki Adam
2015 Dram Yönetmen 8.1 67,304
2011 Aksiyon Yönetmen 7.1 2,426
2011 Macera Yönetmen 6.8 77,024
2010 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
7.4 61,736

Canlı Hedef
2010 Aksiyon Yönetmen 7.8 16,647
2009 Komedi Yönetmen 8.1 133,248

Ziyaretçiler
2009 Dram Yönetmen 6.8 51,015
2008 Suç Yönetmen 7.3 9,549

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Yönetmen 7.7 55,094

Kara Şimşek
2008 Gizem Yönetmen 5.7 8,545
2007 Suç Yönetmen 6.5 1,327
2006 Aksiyon Yönetmen 8.1 7,475

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Yönetmen 8.4 433,658
2005 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.7 82,525
2005 Dram Yönetmen 7.6 545
2005 Suç Yönetmen
Yapımcı
7.3 566
2004 Fantastik Yönetmen 7.0 46

Doktor House
2004 Dram Yönetmen 8.7 378,977
2003 Macera Yapımcı 7.6 408

Taken 1
2002 Dram Yönetmen 7.9 18,331
2002 Dram Yönetmen 7.5 2,730
2001 Aksiyon Yönetmen 8.4 163,618
2001 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.4 4,633
2001 Komedi Yönetmen 6.3 549
1999 Aksiyon Yönetmen 7.9 8,436

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Yönetmen Asistanı 7.0 96,041

Zenginlikte Ve Yoksullukta
1997 Komedi Yönetmen
Oyuncu
5.8 9,377
1997 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen
4.4 6,075

Güç savasçilari
1995 Aksiyon Yönetmen 5.2 23,540
1993 Aksiyon Yönetmen 6.7 5,665
1993 Aksiyon Yönetmen 8.3 7,199
1991 Dram Yönetmen 8.2 4,541
1990 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
8.0 4,627
1988 Macera Yönetmen 6.4 988
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019