Giriş Kayıt
Sam Spewack

Sam Spewack (72)


Senarist

Sam Spewack, 16 Eylül 1899 Bakhmut, Yekaterinoslav Governorate, Rusyan Empire doğumlu senarist.

Biz Melek Değiliz (1989), En Sevdiğim Eşim (1940), Öp Beni Kate (1953), Move Over, Darling (1963) gibi yapımlarla biliniyor.

Sam Spewack, 14 Ekim 1971 tarihinde (72 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 16 Eylül 1899
Ölüm Tarihi: 14 Ekim 1971
Doğum Yeri: Bakhmut, Yekaterinoslav Governorate, Rusyan Empire
Diğer Bir İsmi: Sam | Samuel Spewack | Samuel Spewak
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Dram Senarist 8.1 211

Biz Melek Değiliz
1989 Komedi Senarist 6.1 19,708
1963 64 Komedi Senarist 7.0 4,410
1962 63 Komedi Senarist 7.8 1,481

Öp Beni Kate
1953 54 Komedi Senarist 7.2 5,034
1945 46 Komedi Senarist 6.7 929

En Sevdiğim Eşim
1940 41 Komedi Senarist 7.4 8,230
1938 39 Komedi Senarist 6.1 515
1935 36 Komedi Senarist 6.7 600
Dizi Altyazıları
True Detective (7,413) Shameless (3,562) Vikings (2,950) Inside No. 9 (2,091) Shooter (1,678) Gotham (1,550) The Blacklist (1,179) The Umbrella Academy (1,155) Arrow (971) Star Trek: Discovery (947)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019