Giriş Kayıt
Katie Spencer

Katie Spencer


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Oyuncu

Katie Spencer, set dekoratörü, sanat bölümü, oyuncu.

Sherlock Holmes (2009), Sherlock Holmes: Gölge Oyunları (2011), Aşk ve Gurur (2005), Kefaret (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kate Spencer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

En Karanlık Saat
2017 Biyografi Set Dekoratörü 7.4 133,692

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Set Dekoratörü 7.2 234,020

Hain
2016 Suç Set Dekoratörü 6.2 17,180
2013 Oyuncu 7.4 3,021
2012 Dram Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
6.6 84,131

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Set Dekoratörü 7.5 391,302
2011 Aksiyon Set Dekoratörü 6.8 178,009
2009 Aksiyon Set Dekoratörü 7.6 545,318
2009 Dram Sanat Bölümü 6.7 48,578

Öyle Bir Gündü Ki!
2008 Komedi Set Dekoratörü 7.1 24,894

Kefaret
2007 Dram Set Dekoratörü 7.8 226,986

Üniversiteler Yarışıyor
2006 Komedi Set Dekoratörü 6.7 20,386

Aşk ve Gurur
2005 Dram Set Dekoratörü 7.8 229,280
2003 Biyografi Set Dekoratörü 7.6 1,381
2002 Komedi Set Dekoratörü 6.7 1,616

Doğuştan Romantik
2000 Komedi Set Dekoratörü 6.5 1,437
2000 Dram Sanat Bölümü 7.6 173
1998 Dram Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
6.3 2,744
1997 Komedi Sanat Bölümü 6.4 1,225
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,505) Into the Badlands (2,702) The Flash (1,870) American Gods (1,776) Arrow (1,403) Vikings (1,305) This Is Us (1,052) Supernatural (1,028) Criminal Minds (858) The Big Bang Theory (819)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019