Giriş Kayıt
David Spence

David Spence


Sesler, Editör

David Spence, sesler, editör.

(1988) Geceyarısı Avı (1988), (1985) Komsum Bir Vampir (1985), (1987) Overboard (1987), (1992) Bumerang (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dave Spence | David U. Spence | David W. Spence
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Sesler 5.8 141

Suç Mahallesi
2006 Suç Sesler 6.4 5,582
2006 Dram Sesler    
2006 Dram Sesler    
2005 Gerilim Sesler 5.1 262

Bulutların Üzerinde
2004 Dram Sesler 6.6 13,447

Aldatmaca
2004 Gerilim Sesler    
2004 Komedi Sesler    
2003 Gerilim Sesler    

Max Taşınıyor
2001 Komedi Sesler 5.4 6,021
2001 Dram Sesler 6.8 2,678
2001 Komedi Sesler 6.4 11,085
1999 Komedi Sesler 5.5 1,284

Talih Üzümleri
1998 Komedi Sesler 5.8 2,416

Pamuk Prenses: Bir Korku Masalı
1997 Fantastik Sesler 6.3 8,948

Siradisi bir kadin
1996 Dram Sesler 6.5 3,358

Kasırga
1996 Aksiyon Sesler 6.3 157,442

Kaya
1996 Aksiyon Sesler 7.4 283,789

Olağan Şüpheliler
1995 Suç Sesler 8.6 862,682
1995 Macera Sesler 5.5 4,738
1994 Aksiyon Sesler 4.4 21,874

Hız Tuzağı
1994 Aksiyon Sesler 7.2 290,714

Kesişme
1994 Dram Sesler 5.3 6,771
1993 Suç Sesler 6.5 17,975

Bumerang
1992 Komedi Sesler 5.4 22,640
1992 Sesler 5.9 1,024

Dalgaların Prensi
1991 Dram Sesler 6.7 14,023
1991 Komedi Sesler 6.3 4,216

Harley Davidson Ve Marlboro Adam
1991 Aksiyon Sesler 6.0 16,346
1991 Dram Sesler 5.3 864

Değişim
1991 Suç Sesler 5.7 7,491
1990 Aksiyon Sesler 5.8 72,205

Pasifik Tepeleri
1990 Gizem Sesler 6.4 14,862

Dikkat köpek var
1989 Komedi Sesler 6.1 55,269

Zafer
1989 Dram Sesler 7.9 110,451

Uzay Yolu V: Son Sınır
1989 Aksiyon Sesler 5.4 49,570
1989 Dram Sesler 5.3 846

Geceyarısı Avı
1988 Aksiyon Sesler 7.6 61,640

Yabancılar
1988 Suç Sesler 6.3 12,387
1987 Komedi Sesler 6.8 44,535
1987 Komedi Sesler 6.2 8,854
1986 Macera Sesler 5.6 11,903
1986 Komedi Sesler 5.2 863

Komsum Bir Vampir
1985 Korku Sesler 7.1 50,302
1984 Komedi Sesler 6.1 1,916
1984 Aksiyon Editorial Department 6.5 5,978
1980 Biyografi Editorial Department 6.7 9,534
Film Altyazıları
Upgrade (12,233) Tag (6,566) Deadpool 2 (6,448) Avengers: Infinity War (3,442) Skyscraper (2,619) The Endless (2,335) Adrift (2,124) Down a Dark Hall (887) Ah-ga-ssi (862) Bad Samaritan (822)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,204) The 100 (2,175) La casa de papel (2,161) Better Call Saul (2,129) Suits (1,588) Yellowstone (1,272) Black Mirror (1,156) Friends (1,138) Vikings (1,126) Westworld (1,048)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018