Giriş Kayıt
Martin Spelda

Martin Spelda


Kameraman, Oyuncu

Martin Spelda, kameraman, oyuncu.

Bölünürsek Düşeriz (2000), Şeytanın Yılı (2002), Návrat idiota (1999), (2006) İngiltere Kralına Hizmet Ettim (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Kameraman 4.8 116
2007 Komedi Oyuncu 6.1 477

İngiltere Kralına Hizmet Ettim
2006 Komedi Kameraman 7.4 6,887

Mutluluk Gibi Bir Şey
2005 Dram Kameraman 7.2 1,387

Sıradan Delilik Öyküleri
2005 Komedi Kameraman 7.4 1,438
2003 Romantik Kameraman 7.7 3,119

Şeytanın Yılı
2002 Komedi Kameraman 7.5 960

Bölünürsek Düşeriz
2000 Komedi Kameraman 7.7 4,582
1999 Romantik Kameraman 7.3 898
1996 Romantik Kameraman 6.5 242
Dizi Altyazıları
Vikings (11,569) The Punisher (5,473) True Detective (3,538) Supernatural (3,068) The Big Bang Theory (3,054) Luther (2,438) Gotham (2,151) The Blacklist (1,625) Star Trek: Discovery (1,556) Project Blue Book (1,549)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019