Giriş Kayıt
Susie Spear Purcell

Susie Spear Purcell


Oyuncu

Susie Spear Purcell, oyuncu.

(1997) Dante Yanardağı (1997), (2002) Undercover Brother (2002), (2016) Christine (2016), (1999) Okyanus Kadar Derin (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Susie Spear
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Oyuncu 6.9 11,049
2016 Dram Oyuncu 7.9 7
2014 Dram Oyuncu 7.3 3,729

Uçuş
2012 Dram Oyuncu 7.3 300,184

Vay Anam Vay: Babasının Oğlu
2011 Komedi Oyuncu 4.4 23,268

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Oyuncu 8.3 775,702
2010 Dram Oyuncu 5.9 487
2008 Suç Oyuncu 5.9 323
2007 Dram Oyuncu 7.3 5,938
2002 Aksiyon Oyuncu 5.8 31,813

Kızlar Yurdu
2002 Komedi Oyuncu 5.5 13,115

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Oyuncu 5.5 13,982

Okyanus Kadar Derin
1999 Dram Oyuncu 6.4 11,905
1999 Müzik Oyuncu 5.3 199
1998 Komedi Oyuncu 4.0 258

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Oyuncu 5.9 72,756

Duvarların Dili Olsa
1996 Dram Oyuncu 7.1 3,678
1988 Dram Oyuncu 7.5 2,942
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,005) American Gods (1,981) Arrow (1,625) The Flash (1,612) The Blacklist (1,493) The Passage (1,385) Vikings (1,275) Love, Death & Robots (887) Supernatural (831) The Big Bang Theory (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019