Giriş Kayıt
Neda Spasojevic

Neda Spasojevic (40)


Oyuncu

Neda Spasojevic, 16 Nisan 1941 Belgrade, Serbia, Yugoslavya doğumlu oyuncu.

Kad budem mrtav i beo (1967) yapımıyla biliniyor.

Neda Spasojevic, 15 Temmuz 1981 tarihinde (40 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 16 Nisan 1941
Ölüm Tarihi: 15 Temmuz 1981
Doğum Yeri: Belgrade, Serbia, Yugoslavya
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1981 40 Aksiyon Oyuncu 7.7 767
1979 38 Dram Oyuncu 7.0 139
1972 31 Savaş Oyuncu 8.2 2,006
1972 31 Dram Oyuncu 7.4 49
1967 26 Dram Oyuncu 8.2 843
1967 26 Savaş Oyuncu 7.2 115
1965 24 Savaş Oyuncu 8.3 26
Dizi Altyazıları
True Detective (3,503) The Flash (2,408) Shameless (2,094) Vikings (2,093) Star Trek: Discovery (1,756) Project Blue Book (1,677) Counterpart (1,596) Inside No. 9 (1,586) This Is Us (1,178) The Big Bang Theory (1,081)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019