Giriş Kayıt
Sparkle

Sparkle (90)


Oyuncu

Sparkle, 14 Nisan 1915 doğumlu oyuncu.

Davetsiz Çapkınlar (2005) yapımıyla biliniyor.

Sparkle, 06 Ekim 2005 tarihinde (90 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Nisan 1915
Ölüm Tarihi: 06 Ekim 2005
Diğer Bir İsmi: R. Sparkle Stillman
Burcu: Koç
Boyu: 1.27 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Davetsiz Çapkınlar
2005 90 Komedi Oyuncu 7.0 311,885
2005 90 Komedi Oyuncu 5.8 8,067

Gazap Ateşi
2004 89 Aksiyon Oyuncu 7.7 304,690

Seni Koca Yalancı
2002 87 Macera Oyuncu 5.4 32,367

Güzel Dadı Çirkin Kral
1997 82 Komedi Oyuncu 5.4 7,790

Bunun Aşkla Ne İlgisi Var
1993 78 Biyografi Oyuncu 7.3 15,457
1991 76 Aksiyon Oyuncu 4.4 8,625
1989 74 Macera Oyuncu 5.6 8,563
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019